Mali oglasi: zabavne podrobnosti

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kSZ:

a je to kakšn joke? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6324899&show=2

4.jpg

Kva?
smile-1.gif

SLO klasika:

Kmetija (oz. vas) - check
Kakopak crn Audi - check
Zatemnene sipe - check
Magicnih 130kkm - check
Sumljiv model z blond pramencki - check
Prevleke na zicih - check

Edino kar fali, je rozenkranc.

evil.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
SLO klasika:

Kmetija (oz. vas) - check
Kakopak crn Audi - check
Zatemnene sipe - check
Magicnih 130kkm - check
Sumljiv model z blond pramencki - check
Prevleke na zicih - check

Nekaj si pozabil:

Lokacija na vzhodni strani Trojan - check

evil.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6331171&show=1

OPOMBE:
evil.gif

Prodam dober avto z dobro "old school" mašino, ki ima ketno, ne jermena, in dela kot švajcarska ura ali japonski Nissan.
Avto je redno servisiran, zadnji servis opravljen pred dvema mesecema.

Dodatno je vgrajeno:
- naprava za daljinsko zaklepanje in odklepanje
- fedri, ki avto znižajo in ga naredijo bolj športnega,
- Alu feltne WOLFRACE iz VB, ki so atraktivnega izgleda in naredijo avto bolj vpadljiv,
- športni filter, ki poskrbi, da dobi mašina več zraka in lažje diha, ter posledično zniža porabo.
- kakovostni zvočniki in dober avtoradio, ki polepšajo potovanje iz točke A do točke B,
- nov odličen akamulator, kupljen pred zimo, da avto užiga brez problema pri babno-poljskih temperaturah,

PREDNOSTI:
1. Avto je atraktivnega in športnega izgleda,.... 3vrata, znižan, ALU....
2. Je redno servisiran in ima sorazmerno malo kilometrov.
3. Te mašine delajo
4. Ima napolnjeno klimo, ki poskrbi, da se voziš kot predsednik v vroči betonski džungli.
5. Je varen, saj te pred divjimi vozniki varuje z dvema zračnima blazinama in ogromno pločevine 1190kg.
6. Ima velik prtljažnik..za veliko število platojev hmeljevega energijskega napitka...
7. Vinjeta

SLABOSTI:
1. Na žalost ima na voznikovih vratih sled fovšizma, sprednji odbijač je sicer lepe oblike, vendar je podrsan, tu pa tam kakšna praskica in udrtinica,
2. Porabi 7 litrov, kar je v primerjavi z VW bluemovšni ogromno..
3. Ni Bugatti Veyron pa tudi Nissan GTR ne, ni bombniški dirkalnik..teža,konji..

ZA KOGA JE AVTO?
1. V tem avtu vidim ljubitelja Nissanovih zverinjakov, ki bo avto lepo čuval, ga negoval in hranil z najboljšim oljem in bencinom.
2. Študenta, ki je naredil vozniški izpit in bi rad: varen, poceni, dober in zanesljiv avto, ki ima študentsko delo, da bo lahko avto tankal in vozil nove punce na pijačke.

ZA KOGA NI TA AVTO?
1.Ta avto ni za nekoga, ki pričakuje, da je avto dirkalnik.
2. Za razne dedke in babice, ki bi drajsal feltne na robnikih in se pritoževal, ker bi težko lezli iz avta.

Srečno.
Dodatne info po telefonu, dosegljiv vedno. ...

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
No, samo je tipo kar dobro tole napisal. Dejansko avto izgleda OK in ne kot neka rizota, kar je standard pri takih avtih. Pa ceprav z goro sarkazma, ampak ni se nikjer zlagal?
aplauz.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
tip je vsaj izviren
smile-1.gif

Me zanima, kolko casa je potreboval za to napisat. Jaz sem najprej prebral opombe, sele kasneje sem kliknil link. Pricakoval sem najmanj Nissana 300ZX
smile-1.gif