Mali oglasi: zabavne podrobnosti

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Tole so BBS LM, ne?
srce-1.gif
Ojoj, sem vedel, da se bo slej ko prej našel nekdo, ki bo gledal feltne.

Ja res, je, ker takih nog je defintivno več kot pa teh feltn. Počakaj da se še malo otopli, ko bodo in feltne in noge na svoj račun prišle, pa boš videl, da je res.
cheer.gif

basix

Pripravnik
21. dec 2009
102
0
16
mogoče se je cel avto barval, pa je na 3/4 opazil da mu bo barve zmanjkalo in jo je šal razredčit :D

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.871
113
Takale je bila moja vectra B po štirih letih, s tem da ni bila nikoli barvana. Vse original, vsak del malo drugače abšlesal. Najlepše je izpadlo ob stiku ogledala, havbe in prednjega blatnika. United colors of benetton , čeprav so bil vse barve rdeče.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kaj ti ni jasno? Spada pod vw grupo in kasetnik ma notri.
evil.gif

Samo še honde tako držijo ceno.
bonk.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.871
113
Daj ti preden kritiziraš preberi kaj piše spodaj. KASKO GRATIS!!! Logično da je pol cena trikratna.

hysterical-1.gif

Fak, kasko za 10 let staro kanto, ki je vredna v najboljšem primeru 3 jurje, oziroma še toliko ne, ker je napačne barve in ker ima dvoje vrat premalo.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Avto se nahaja v Ptuju, avto je učuvani narejeni servis v poblascenem serviseru.avto ma 2 seta gum....felne original m3 e46 nove gume stare 2 tedna fulda sport continental dimenzija 225/17/45 in nemajo prevozenih 500 kilometrov... avto ma elektronski pomično strešno okno. Avto je znotraj odlično ohranjen in zvunaj je bez praske ozirom prva hauba ma par pikic od vdara kamenja pri vožnji saj se ne vidi nič. avto prodam ali menjam za neko realno ponudbo osebnega vozila ker delam v tujini in mi stoji, ampak cena se da še nekaj zmenit al drugače avto je popolnoma održavan in je mažen i pažen... poraba je okoli 7-8 litrov do 120 km/h hitrosti... optika narejena v mojih rokah v avti se ni kadilo ozvočje je resno originalno al pa zelo dobro avto radio je originalen cd.. prosim da se ne javlajo tisti keri mi bojo govorili zakaj je cena tolka al pa si poglejte druge oglase in ohranjenost vozil jaz avto vozim 1 leto in je z njim narejeno okoli 1000 kilometrov za avto garantiram ni velki potrošač. lahko me vprašate za detalje na vrabac_leonardo@hotmail.com ker sam trenutno v tujini hvala na razumjevanju.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5837448&show=1
1452912-Breznaslova.jpg

Priponke

• 1452912-Breznaslova.jpg
    1452912-Breznaslova.jpg
    111,3 KB · Ogledi: 161
Nazadnje urejeno: