Kaj se eni vsega ne spomnijo, me zanima, kaj je vse obnovil:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5502404&show=1
C/P opombe
Spoštovani
Prodajam, garantirano najboljše ohranjeno Opel Vectro 2.2 DTI-Diesel omenjenega letnika v Sloveniji
Zakaj?? Zato, ker je bil avtomobil pred 4 meseci KOMPLETNO 100% tovarniško prenovljen in je tako rekoč "nov" avtomobil, avtomobil je 100% v vrhunskem stanju, vozi se enako kot bi bil pripeljan nov iz tovarne
Imam vse originalne Opel račune, kjer je bil avtomobil kompletno prenovljen. Avtomobil ni bil nikoli karamboliran, je kompletno pocinkana karoserija, tako rje avtomobil ne pozna in je ne bo poznal
Avtomobil ima vso možno opremo katero je bilo možno v tovarni naročiti
-4 conska avtomatska klimatska naprava, lahko jo upravljate tudi ročno-poljubno
-xsenon žarometi
-servo volan-nastavljiv
-volan oblečen v usnje
-pranje žarometov
-park senzorji-spredaj in zadaj
-vse 4 avtomatska stekla
-gretje vseh stekel in ogledal-deluje vrhunsko
-vsi varnostni sistemi podvozja, proti zdrsovanju...,..., z avtomobil se morete na mestu kopati, ker ima zaščito proti zdrsovanju koles..., tako je zaščiten celoten avtomobil proti preobremenitvi...,
- in še veliko bi lahko našteval, kajti avtomobil je res "avion"
Glede na to, da je avtomobil 100% kompletno prenovljen z novimi nadomestnimi avto deli, je temu primerna tudi poraba, katera je za avtomobil 1500 kg težak avtomobil, kateremu jaz pravim "oklepno vozilo" neverjetno majhna in znaša 6.3 litre/100 km kar lahko preverimo, kajti tako kaže računalnik in sam sem fizično izračunal porabo in le-ta je popolnoma natančna
Občutek vožnje z omenjeno Opel Vectro je na avtocesti neverjetno dober...,stabilnost vozila je neverjetno dobra..
Spoštovani, avtomobil je ko ga pogledate, ne pretiravam, kot bi prišel iz tovarne tako izven kot noter, zato sem poskušal čim boljše opisati avto
Avtomobil je od prvega dne pri naši hiši, tako vem kaj prodajam, nisem preprodajalec vozil, zato vam jamčim da kdor pride avtomobil pogledat ga bo tudi kupil
8 x nove drage nemške gume
NAREJEN SERVIS 22.12.2011 NA ORIGINAL OPEL SERVISU.
KLIČETE LAHKO KADARKOLI!!!...