Mali oglasi: zabavne podrobnosti

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
OK, razumem. Papirji.

Ampak zakaj potem poudarja "prva lastnica"? Men se v tem primeru hebe, če je prva lastnica .... tud, če je 343-ta je isti qrtz.

Ne more ti bit vseeno, ker je od 1 lastnice veš da ni veliko vožen
hysterical-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Lep karavan neuničljiv motor do milijona grejo,
zavorni sistem komplet nov, mali servis narejen novi kabli svečke za 50 000km
kličite ogled možen po predhodnem dogovoru brežice, slo hrv meja lep pozdrav

pustite kontakt mami pokličem vas med vikendom ker sem v tujini s toyoto Toyota

B81

22. jul 2007
36.935
10.504
113
Eni so prav zatreskani s svoje avte, jih poimenujejo... sem v tujini s toyoto
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
avto.net

''avto stoji približno 15 mescov nazadnje je bil registriran 2008 leta je vozen izgubljen je prepis iz lastnika na mene lastnik neživi več na naslovu ,ki je na prometni prometni treba ga je poiskat.zato je tudi taka cena.za ostale informacije pokličite ZADNJA CENA 145O€''
Ta avto še z urejenemi dokumenti ni toliko vreden.
bonk.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
AVTO.NET

Barchetto prodajamo, ker imamo dva kabrioleta... prvi na sliki

Fantastičen za avanturiste in za izlete na morje ali v naravo. V Italiji mu pravijo avto za zaljubljene.

Avto je vrhunski. Redno servisiran. Veliko dodatne opreme..sprednja maska od letnika 2002, ki je stala 1000€. Loki iz debele rostfrei pločevine, med njima pa veterno kaljeno steklo v barvi ostalih stekel... Barva ferrari rdeča. Gume praktično nove, lita platišča original Fiatova. Atraktiven. Za njim se obračajo kjerkoli se pojavite saj je avto zelo redek, podoben pa manjšemu ferrariju... isti oblikovalec kot je oblikoval Ferrarija

Praba goriva samo 7, 8l Pospeški neverjetni.

Sony avtoradijo ALUMINIUM z grafičnim displejem in daljincem.

Avto sem kupil od direktorja avtohiše FIAT, vozila pa ga je njegova hčerka.

Poleg servisna knjiga in CD za avtomehanike in dve velike 100 listne mape z detajli avta in načrti v vrednosti preko 500€.

V račun vzamem POTOVALNI SKUTER do 500ccm, čoln oz. gumenjak do 3m in motor do 5 km, oldtimer lahko z mojim doplačilom citroen ds žaba , VW Karmann Ghia, star juke box wurlitzer ipd.

Vanja 041 472222

PS. Avto je registriran in garažiran.Ta avto lahko, seveda če želite registrirate samo za pol leta npr. od maja do oktobra, ko je kabriolet najbolj aktualen, tablice pa so vam dolžni hraniti na občini. Registracija za pol leta samo 200€

Več slik na bolhi...odtipkajte Barchetta.

CENA ZA GOTOVINO SAMO 3500€, KI JE TUDI ZADNJA CENA
...
hysterical-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Popolnoma neuporaben avto. Še bejbe ne moreš noter dobr obdelat. Če hočeš gledat sončni zahod, zna pa vsaka dama ritko dvignit in ustati iz avta. Pa še fiat je.

467716-post_slo.gif
Haha pa še vse je čisto res :D

B81

22. jul 2007
36.935
10.504
113
Hmm, tu je dolga zgodba zadaj....vse se klapa, možno je, da piše Oprosti Nevenka....
evil.gif

Hint:
gsm,itis,FB,kolegi...
grin1.gif