nizka cena za to, da bos najbolj posebn v vasi (si pa ne upam rečit za cel Kranj )cena
bolj 20-25 let nazaj bi šlo15 let nazaj bi še nekako šlo, ampak dandanes pa moraš imeti jajca, da se voziš s tem...
so it's not for pussys you see
To je zato, ker je DOM začel vozit american muscle, ne več veilside predelanih mazdMax power / sex spec obdobje.
Vsaj nekaj kreativnosti je bilo. Sedaj povprečni "tunner" si samo zniža avto, menja feltne in gor da nalepko s svojim IG hendlom. Če je res drzen še odstrani značke z avta, zadnjo registrsko nalepi. Pa ledice da za osvetlitev zadnje tablice.
Dom je v veliki večini primerov vozil american muscle JDM imports so bili v igri zgolj 4x in 1x EU import (BMW) od 41ih avtov, ki jih je vozil v vseh delih F&F:To je zato, ker je DOM začel vozit american muscle, ne več veilside predelanih mazd
Mislim sem leta 2001 ali kdaj je prisel prvi del ven, takrat je blo to moderno, razni wingi in sem pa tjaDom je v veliki večini primerov vozil american muscle JDM imports so bili v igri zgolj 4x in 1x EU import (BMW) od 41ih avtov, ki jih je vozil v vseh delih F&F:
Dominic Toretto - Wikipedia
en.wikipedia.org
To so bli cajti ja. Pa lokacija B, pa R, pol so pa policaji pršli smo se pa razbežal k ščurki. Pa Domžalčan mi je tud v spominu ostal Pol so pa še Košir, pa ERC... sam to so bolj že hondaške vodekak mamo pa kaj s Vsevedom? tip še ima mazdo iberales edition. Fak, to je bila scena. Motoroki je amater še proti temu.
Sem tudi pomislil na njega.kak mamo pa kaj s Vsevedom
Jaz tudiTuki na forumu pa pogrešam elvir_vr6