Mali oglasi: zabavne podrobnosti

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
http://www.avto.net/Ads/detail...O%20REDEK%20...
Če je pa ta 68 konjska nepremičnina C-segmenta zelo iskana roba....
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Tako je redek ker ga pri nas sploh niso prodajali, ampak ga je en celjski hendler dobil za povrh ko je nabavil tri šlepere francoskih dizlov s 120k na števcu. In ga potem prodal temu kljukcu, ki je šele zdaj ugotovil kaj je sploh kupil.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Testna vožnja brez predplačila oz. are ni možna.

Edino pravilno. Na ta način se vsaj ubraniš tistih, ki bi se pol urce vozili naokrog kot ultra resni kupci, potem pa naenkrat ugotovili, da avta ne bodo kupili, ker so od sodelavca slišali, da baje 3.0 TDI manj pije...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.009
113
Pomoje da zadnjega, on ga je kupil v italiji, ce ga je pa vmes komu prodal pa ne vem, nisem ga videl kake 3 mesece

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.009
113
Kot se spomnim naj bi bila v sloveniji dva, vendar njegov cipan na vec kot tovarnisko (kar se ujema z oglasom). Sej vprasanje ce on prodaja (mozno tudi da jaz ne vem pa da ga je prodal ze prej - ampak mislim da sem ga pol leta nazaj se videl da se je usedel v tak avto tko da)... Ampak kot sem razumel je bil njegov prodan v italiji, nato ga je kupil on ... tko da je bil drugi kupec... morda pa avtohisa trdi da je slovensko poreklo ker je bil zadnji lastnik iz SLO =)

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
tudi jaz počasi razmišljam da bi uvedel "evropski" način. ko boš se zmenil za ceno in pokazal denar (aro) boš preizkusil stroj. ne pa da pride na dvorišče ti ropota nabija tako da izgubiš več kot 5 ur na koncu pa pogrunta da itak nima denarja da bi kupil (ja veste sam je letnik prestar... a bejž na oglasu pa nisi videl letnika a... pa potelefonu si ga preslišal)...

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tudi jaz počasi razmišljam da bi uvedel "evropski" način. ko boš se zmenil za ceno in pokazal denar (aro) boš preizkusil stroj. ne pa da pride na dvorišče ti ropota nabija tako da izgubiš več kot 5 ur na koncu pa pogrunta da itak nima denarja da bi kupil (ja veste sam je letnik prestar... a bejž na oglasu pa nisi videl letnika a... pa potelefonu si ga preslišal)...

Jaz pravim če ti zardi tega ker ne daš vsakemu testne vožnje 1 od 30 resen pobegne je to dovolj dobra investicija. Včasih je bolje da kakega kupca spustiš. Bolje za vse.