Mali oglasi: zabavne podrobnosti

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tablice pa CE
hysterical-1.gif
poštenjakar

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Nove Nive pa so pridobile digitalne števce in ABS
cheer.gif

poleg standardne opreme seveda:
Standard motorja EURO5, obratomer, predpražniki, brisalec zadaj, oblazinjenje prtljažnika, preklopna zadnja klop, zavesice.
hysterical-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Se strinjam....ga ni gozdarja kateri jo ima da jo ne pohvali, pa tudi če je pregnita še kar dela...delovni stroj. To je pač jeep....zadnja leta ima folk za jeepa x5,q7 ipd. z ledrom in xenonom,.. ....
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
približno l. 1998-2000 so se avtomagazinovci z njo mučili po konkretnem snegu.... nekje v julijcih ali kočevju. Kišto z vitlom so zelo hvalili. Na Nivo je potrebno gledati kot na malo hitrejši traktor
smile-1.gif

Če kaj crkne je popravilo zelo poceni, zrihtat zna vsak fušar..... eden zadnjih, tovrstnih avtov.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Niva je terenec v pravem pomenu besede. Zaradi nje ti ne bo žal, če bo malo pleh popraskan, ali pa če ti veja žaromet uniči.
Æe se to zgodi na x5 ti gre precej denarja

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Imel Nivo, Samuraja, Vitaro, Cherokeeja, Rocsto, kratkega in dolgega pajerota, Sportage, land roverjapa se katerega sem pozabil. Na terenu se z nivo lahko primerja SAMO Defender! Je pa za po asfaltu res bolj tako. No, roko na srce, defender ni dosti boljsi, ima pa veliko boljsi imidž.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Imel Nivo, Samuraja, Vitaro, Cherokeeja, Rocsto, kratkega in dolgega pajerota, Sportage, land roverjapa se katerega sem pozabil. Na terenu se z nivo lahko primerja SAMO Defender! Je pa za po asfaltu res bolj tako. No, roko na srce, defender ni dosti boljsi, ima pa veliko boljsi imidž.
Verjetno v isto kategorijo spada samo še Puch (= Mercedes G)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Verjetno v isto kategorijo spada samo še Puch (= Mercedes G)
ups, tega sem pozabil. G me je navdušil. Ne, ta ne spada v isto kategorijo - je nad njo! (žal tudi po ceni - tudi rabljenih)

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
tretjina območja obratomerja je rdečega. Tole pa tok veselja do vrtenja kot kakšen star dizel ali manj