Glede na izrazene zelje, torej, da se pivovarski oglasi obdrzijo v tem forumu, odpiram dve temi: ena za tiste, ki nekaj imajo, drugo za tiste, ki nekaj iscejo.
Zaradi preglednosti predlagam, spodbujam k tem, da so v temah oglasi, nepotrebne komentarje brisem.
Ko se neka stvar proda, odda ali najde, naj v svoje originalno sporocilo napise "Prodano" (ce ne gre vec urejat sporocila naj mi javi preko gumba "Opozori moderatorja" in bom uredil)
Lp
Peter
Podarim štiri "zidarske" gajbe. Skoraj polne (praznih ) steklenic. Gre za tiste stare široke steklenice. Dobil sem jih iz Srbije.
Ne rabim več in kdor potrebuje se naj javi na ZS.
Katere flaše so to...Če kdo potrebuje, imam 50x 0,5l rjavih flaš za pivo. Večina flaš je bila opranih takoj po popitju in so čiste. Menjam za domači six-packa piva
tel.: 031574661
Flaše so od stenkota, take:Katere flaše so to...
ProdanoProdajam Gutenbrew 50 litrski, vključen hladilnik in hop spider, več info o napravi na:
https://gutenbrew.eu/si/trgovina/17-guten-xl.html
Sicer povsem nov, a z lepotno napako, rahlo vdrtino na zunanji steni, nastalo med transportom. Priznam tudi garancijo.
Cena: 350€. Kogar zanima naj me kontaktira na info@gutenbrew.eu, pa se dogovorimo za ogled naprave, pred morebitnim nakupom.
Prodam pipico na Co2 kartuše in tri 5L sodčke z tesnili ter nekaj CO2 bombic, kar mi jih je še ostalo.
Cena: 40€