Citat:
Uporabnik _jackson_ pravi:
Kako pa je s priklopi? Enkrat so mi sporočili, da je cena kompleta priklopa 10€, vključuje pa dva priklopa, štiri objemke in pa tri metre cevi.
A je za vsak keg potreben svoj komplet priklopov?
Citat:
Uporabnik HafnerMa pravi:
Citat:
Uporabnik HudaLiza pravi:
Ok, zadeva je taka.
Jaz sem se zmenil z gospodom in sicer,ce nam fantje v crnucah pustijo za skladiscit je za vse ki ste lj okolica tam zbirni mesto za vas. Majster pripelje do njih. Keri ste zainteresirani mi posljite mail na kerega vam posredujem trr od gospoda, da se mu kar nakaze. Vsak mu poslje se naknadno mail z imenom priimkom. Pove kolko keggov in poravnava. Jaz lahko poberem za tiste ki ste maribor z okolico denar in narocilo ter pripeljem. Ce vzamemo vec kot 20keggov je cena 25e. Ima 9l in 18l. Oboji imajo isto ceno.
Tak da se ne rabimo mi z denarjem lovit. Keri olaca bo Roman videl kolko ne plačal in tisti bo dobil.
Moj mail
Miharojko510@hotmail.com
Aja ma pa se 2 ball lock priklucka, 3m zlauha in 4 ibjemke za 10e.
Hvala tudi pocast-u. Ko boste prišli po kege, pejte še v sosednji lokal, ki se dobesedno drži pivovarne in probite njihovo odlično pivo
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Živjo!
Se opravičujem za zamudo, ampak sem do 22. ure varil, nato pa šel samo spat.
V pivovarni je še nekaj sodov, prevzem možen:
- danes med 10. in 12. uro
- Jutri ob 13-14.30
- Naslednji dnevi po dogovoru
Za več info P.M
Popravljam!Citat:
Uporabnik rookie pravi:
Živjo!
Iščem ugodno ponudbo bakrene cevi za imersion chiller, 10ko, cca 25 metrov ali če ima kdo ugodno dvojni hladilec, za biab 30 - 50 litrov...