Citat:
Uporabnik shift pravi:
sploh ker za 7k€ dobiš cromo ki je veliko boljši voz kot megane
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Croma odpade zaradi zahteve po majhni porabi - prevelik in pretežak avto, da bi bila po porabi lahko primerljiva z avtomobili nižjega srednjega razreda.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Croma odpade zaradi zahteve po majhni porabi - prevelik in pretežak avto, da bi bila po porabi lahko primerljiva z avtomobili nižjega srednjega razreda.
manj kot 6 litrov je zame mala poraba za 120 ali 150km dizel
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Vidim da se spoznate na avtomobile, zato bi rabil pomoč. Iščem avto do nekje 7000€ z majhno porabo (dnevno se bo prevozilo cca 170km) in ne preveč težavami. Razmišljal sem v tej smeri:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6843633&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6823697&show=1
Prosim če mi lahko svetujete.
pa sej pravi da bo delal 170km na dan kar ni malo.verjetno po ac.voziš 130 v 6 in to je to.avto je velik,udoben in varen.za 45k km letno si jaz ne bi kupoval manjši avto na račun šparanjaCitat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
manj kot 6 litrov je zame mala poraba za 120 ali 150km dizel
Pri normalni vožnji nisem nikoli pod 6,0. Veliko relacij in AC pri 120km/h , potem se da; ampak s tako vožnjo imaš razred nižje porabo okoli 5,0...
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
pumaxx: Samo vzemi. Te dve masini sta odlicni. Ce bos redno menjal olje in ga pred tiscanjem ogrel ni nobenih problemov.
Ne vem zakaj mi je Chroma ful grd avto