Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Mau me skrbi to, da ima 56.000 km in že 2 lastnik?!

Prodali so jo nekomu (1. lastnik) in potem odkupili nazaj (2. lastnik) ?

Ali pa je bilo testno vozilo, ali vozilo iz zaloge....

V opisu pise, da je bilo vozilo prej servisirano pri njih, torej so ga ocitno nekomu prodali (novega) in ga potem odkupili nazaj - najbrz so ga vzeli v ceno pri nakupu novega in bodo zdaj se enkrat zasluzili na istem avtu, kot da ni bilo ze s prodajo novega in servisi dovolj
evil.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Mau me skrbi to, da ima 56.000 km in že 2 lastnik?!

jaz načeloma kupujem testne ali malo rabljene avte, stare do 1 leto.
Prodam jih vedno po max 2 letih, tako, da ni nujno da je z avtom kaj narobe, samo kakšen kateri pogoste menjuje
redface-1.gif

je pa res, da mene ne sprašujejo zakaj 2. lastnik, ker večinoma avte kupijo znanci,

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
V opisu pise, da je bilo vozilo prej servisirano pri njih, torej so ga ocitno nekomu prodali (novega) in ga potem odkupili nazaj - najbrz so ga vzeli v ceno pri nakupu novega in bodo zdaj se enkrat zasluzili na istem avtu, kot da ni bilo ze s prodajo novega in servisi dovolj

Kakšna primitivna izjava. Saj ti tudi hodiš v službo in dobiš plačo vsak mesec. A ti nebi bila dovolj ena plača na leto v znesku trenutne mesečne plače?

Mazda 5, ki se prodaja v oglasu je 1000x lepša od zadnje generacije. Zadnja generacija je grda predvsem zadnji del.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:

Kakšna primitivna izjava. Saj ti tudi hodiš v službo in dobiš plačo vsak mesec. A ti nebi bila dovolj ena plača na leto v znesku trenutne mesečne plače?

Mazda 5, ki se prodaja v oglasu je 1000x lepša od zadnje generacije. Zadnja generacija je grda predvsem zadnji del.

Super bi bila; zate se prevec.

Jaz - za razliko od tebe - pac ne "hodim v sluzbo", nimam place in me tvoje mnenje cisto zares ne zanima
priden.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:

Super bi bila; zate se prevec.

Jaz - za razliko od tebe - pac ne "hodim v sluzbo", nimam place in me tvoje mnenje cisto zares ne zanima
priden.gif

Torej si "Jure J."

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Razmišljam da bi svojo kravo zamenjal za Twinga. Je treba bit na kaj še posebej pozoren, kake serijske okvare, problematičen letnik?

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Razmišljam da bi svojo kravo zamenjal za Twinga. Je treba bit na kaj še posebej pozoren, kake serijske okvare, problematičen letnik?

Twingota danes še pečkee ne vozijo več!
To je đejlajnerski avto....no aha ja zate je potem primeren.
evil.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Mi avto ni statusni simbol, tk da me niti ne zanima kdo to vozi pa kdo ne. Aja, sm prej pozabil napisat, to gledam star model, letnik tam 2000

kaj takega

Nazadnje urejeno:

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik flip pravi:

Če kupuješ Twinga, išči letnik od 2001 dalje, saj so v tem času dobili spredaj večje hlajene disk zavore, zadaj pa večje bobne - skupni učinek je napram starim izvedbam kot dan in noč.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Mi imamo twingota 2001 in smo kar zadovoljni z njim. Najbolj prepričljiv mi je še motor (43kw) kar se tiče zanesljivosti ostalo je pač renault
redface-1.gif
je treba 1-2 malenkosti na leto porihtat. Imamo tudi korejca tam je pa na par let kaka malenkost za porihtat. Je pa res, da se da za twingota ceneje dobit dele (neoriginal seveda)