Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
ali pozna kdo to vozilo? se ga splača kupit pa zrihtat do konca? tip pravi da avto nima spredaj airbagov, pa da je za pobarvat.

Jaz bi montiral nazaj original odbijač in havbo

Drugače je bil avto razbit (sicer ne vem koliko, še čaka odgovor) predvidevam da niti ne toliko če je menjana samo havba in odbijač. Pa še en podatek, avto ni bil na cesti že od leta 2007, v tem času do danes so bili menjani ležaji na sprednjih kolesih in cilindri za sklopko. Menjano pa tudi olje in filter.

cupe

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
verjetno zato ker je bil avto v mirovanju od leta 2007?

ne vem, ne spoznam se tok na to
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
Nek procent možnosti je da jih ima samo toliko, več možnosti pa je da je pozabil še kako nulo in jih ima 200k+
smile-1.gif
jaz se ga nebi pipno, dosti sivih las in denarja bo tole požrlo če ga boš dal na cesto v stanju kot se zagre. Raje 2-3k € poleg, pa kupiš ok avto.

Sicer je ta motor pri coupeju baje zelo vredu, šibkejši ne gre ravno dobro, pa še kvarljiv je, močnejši pa nima toliko boljših zmogljivosti da bi se ga splačalo imeti.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
sej avto je ubistvu zrihtan, samo havbo pa odbijač je treba še original gor dat, misliš da se ti še kaj uniči če toliko časa avto stoji na miru?

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Kaj nočeš babi kupit ene klio storie za toti kilometer, kot vsak Slovenec??
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
No, naredi kakor hočeš
smile-1.gif
ampak če ga ne pelješ prej in se ga natančno pregleda na dvigalu, ne veš če je bil samo pleh ali pa je bil močneje razbit in se škoda nahaja še kje drugje. Za airbaga in centralo boš dal ene 400 € ven, če najdeš kje rabljeno in ugodno, plus delo, če ne najdeš rabljenega pa lahko kar podvojiš cifro. Barvanje haube in odbijača ti je 300 € če se dela kot je treba, če tole pobarvaš kaj imaš in ne iščeš originalov, ki so dosti lepši kot tale rižota gor. Pa vprašanje zakaj je stal sploh 4 leta... vse tekočine so verjetno za zamenjati, akku vprašanje kako je, tudi z zavorami je treba biti previden. Skratka, samo za trenutno znane zadeve imej na strani cca.1500 €.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
Za 4 ali 5k €, če ti je všeč tak tip avta, je definitivno za vzeti, ne morejo vsi voziti vw-ja, audija ali škode. Meni dobro izgleda, ne vem pa kako je kot celoten paket.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
ali pozna kdo to vozilo? se ga splača kupit pa zrihtat do konca? tip pravi da avto nima spredaj airbagov, pa da je za pobarvat.

Jaz bi montiral nazaj original odbijač in havbo

Drugače je bil avto razbit (sicer ne vem koliko, še čaka odgovor) predvidevam da niti ne toliko če je menjana samo havba in odbijač. Pa še en podatek, avto ni bil na cesti že od leta 2007, v tem času do danes so bili menjani ležaji na sprednjih kolesih in cilindri za sklopko. Menjano pa tudi olje in filter.

cupe
Pred kratkim so bile še slike sproženih airbagov. Očitno jih je prodajalec umaknil. Pa čudno da ima zadaj le eno izpušno cev, ker so 2.0 motorji z dvojnim izpuhom.

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Mislim, da je to motor še od prejšnje verzije megana?
nekih napak na službenem nimamo, le pozimi moraš hodit v fitnes, da mrzlega spraviš v prestavo (v kolikor je isti menjalnik), pa še to, da gre nikamor. Res nikamor.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Drugo leto ga bo prodajala pa še za nekaj 100€ manj, ker nima klime in ji bo žal, takega avta pa ni lahko prodat.
Danes folku že ročna klima ni več dobra, kaj šele da je nima.. sploh glede na to, da je avto letnik 2003...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ravno zato bi moral iti v poletnih (zelo vrocih) dneh se lepse v promet
smile-1.gif
... vsaj kar se tice kupca, ker je vec moznosti za zbijanje cene.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
ima kdo kakšne izkušnje z tem prodajalcem?

da avto ne gre nikamr to niti nima tok velike vloge, ker to bo njen prvi avto in ne rabi neke hitrosti
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Ta prodajalec - Pole Position - je sorodniku, kot malo rabljen, nepoškodovan ohinsplohnajboljši prodal avto, ki ga je nekaj dni kasneje vrnili. Razlog - mehanik je ugotovil, da na njem praktično ni bilo dela, ki ne bi bil popravljen ali barvan. S pomočjo odvetnika so našli nekaj napak v sklenitvi pogodbe, zaradi katerih je Pole Position avto bil prisiljen vzeti nazaj, sicer bi imeli bolj malo možnosti za vračilo.
Pa še nekaj glede leasinga - med pogodbami, ki jih je dobil v podpis, je bila tudi taka, s katero si je skrajšal pravico za odpoved leasing pogodbe s 15 na 3 delovne dni, torej pogodbo, s katero bi škodoval le sebi.
Pole Position - sami lopovi.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Tole z zmanjšanjem pravice vračila iz 15 na 3 dni imajo po moje vsi (tudi jaz sem to podpisal pri eni znani firmi)