Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Evo recimo takle primerek, lepih 100 dizelskih kilovatov, vsa oprema, kolk je zdej tak avto ali drag ali ne drag za vzdrzevanje? Mamo dost servisov za jaguarje oziroma popoldancev in ali so deli normalno dobavljivi v raznih aftermarket trgovinah tolk da ne kupujes orginal dele?

jaguar

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Evo recimo takle primerek, lepih 100 dizelskih kilovatov, vsa oprema, kolk je zdej tak avto ali drag ali ne drag za vzdrzevanje? Mamo dost servisov za jaguarje oziroma popoldancev in ali so deli normalno dobavljivi v raznih aftermarket trgovinah tolk da ne kupujes orginal dele?

jaguar

Fordov motor, jaz ga ne bi imel, bi raje bencinca, ampak takoj se pade v višji zav. razred.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Domen pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Domen pravi:
pozna kdo to vozilo: HONDA ACCORD 2004 !
link: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3947524&show=1

tole hondo smo pa že spomladi lepili na forumu?
Vsaj ena taka je bila, prodajalec mislim da isti

pa se mogoce kdo spomni cene takrat in pa stanje km ?

Ta Honda je v prodaji najmanj od lanskega oktobra. Cena je bila po spominu podobna, so pa
imeli v prodaji vsaj dve z diesel motorjem.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP

Ni na voljo?
sprasujem se.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Lani sem gledal enega Focusa tam, ki bi naj bil super ohranjen.... ko sem prišel tja pa je bil motor popolnoma zamaščen, noter prav ogabno nasvinjan, par lukenj od čikov v sedežnih prevlekah, sem se samo obrnil in šel. Kaj vem, previden bodi če mene vprašaš. Kak so ohranjeni ostali avti, ki so bli tam, pa ne vem ker jih nisem gledal.

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Ne poznam. Za avto Rak pravijo, da je ok, ampak temu sploh ne verjamem več...tudi pri Kunta Kinte s.p. lahko naletiš na dober avto
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Ne, to je na Ptuju, proti Destrniku menda, jaz pa sem bolj blizu Rač doma...in na Ptuju sem enkrat na pol leta, hodil pa 10 let ven tja...tak da raje ne obljubim.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
kje je fora( cena je
cheer.gif
)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4086959&show=1

Shizofrenik je. Najprej ti vsi glasovi v njegovi glavi nekaj razlagajo ("uporabljamo ga", "smo na zacasnem delu", "nebi [sic] vzeli", "smo ravnokar dobili"), proti koncu pa vidis da en glasek prevlada ("pripravljen sem zamenjati ..."). Kako bos sploh vedel ce je to isti glasek, ko bos prisel na ogled avta ? Morda te drugi glas sploh ne bo smriglal, morda ti ne bo zelel prodati avta ... ali te bo pa celo napadel ?
shocked-1.gif