Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
neeee mi s FORDI !!! usmilte se sami sebe !!!

Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ta mondeo je tudi šlamparija kot nova fiesta?

Berem po tujih forumih, da mondeo povozi novega pasata po celi črti...
Pri pasatu je bil naslov enega članka Der ewige Patient. Tako, da...
rolleyes-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:

Citat:

rolleyes-1.gif

No, jaz ne vem, zato pa vprašam. Vem samo da je nova Fiesta zelo po cigansko skupaj dana, sploh pa za tak denar ki ga zanjo zahtevajo.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Mamo novo fiesto doma.. naredil že dosti kilometrov z njo, pa ni nič cigansko skupaj dana. Nobenih čričkov, vse dela kot mora in vse ima zelo germanski občutek znotraj.. kak detajl bi lahko bil lepše narejen, samo vseeno je končna kvaliteta za ta rang odlična.. Tako da ne vem od kje tebi informacija, da je po cigansko skupaj dana.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Evo, od punce se ji greje, kljub temu da so na servisu noter tlačili neko peno..... malo boljše je, ni pa vredu. Testna se ni grela, njena pa od prvih metrov praktično dalje. Pol pa klima hladi, v noge ti je pa vseeno vroče. Enkrat je klima v hudi vročini lani nehala hladiti, na srečo so porihtali na servisu to v nekaj minutah, baje prešvoh vodila za loputo klime. Vmes radio ni hotel delati, če si ga prižgal preden si vžgal avtoje potem kar mrknil. Gumijasta tesnila po oknih so tako grdo odrezana kot da bi jih pijanček rezal, noter grde reže, velike nekaj mm pri sprednjih stebričkih...... pa so materiali noter prijetni na ogled in otip, pelje se avto zelo vredu in mi je kar všeč (če odštejem da sem s 187 cm noter kar utesnjen, precej ozko mi je pri nogah), ampak končna izdelava pa šlamparija. Je pa bila kupljena skoraj takoj ko je prišla ven, tako da možno tudi da so to pač "otroške bolezni".

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:

Zakaj že? Kaj pa Fordom manjka ?

Citat:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
rolleyes-1.gif

Se podpišem pod tole... "Ljudski - Das auto" se lahko skrijeje pred "Feel the difference"
smile-1.gif