Tudi to je res. Tudi v Avstriji je bilo podobno.Avto je treba v živo pogledat. Sem že pisal, pred dvema mesecema sem preveril dva sharana (letnik 2017 in 2018, 90k km), na VW servisu vse v nulo, po telefonu in na avtonetu tudi, v živo pa sfookana jajca.
Ja v oglasu piše led, sem pa jaz tudi gledal, ker se mi ne zdijo glih, pa še Confortline jih verjetno takrat ni imel.
svetujem ti da greš do avto drago lokalno, pol mbja vozi njegove passate, pa mogoče še ti lahko da v vpogled kaj prihaja pa si že vnaprej izbereš
Streha...streha....kar konkretni problemi cez cel koncern, pa nic nocjo slisat na to temo...sej mogoce mas zegen pa ne bo nic...ampak takih je malo...
Preberes drobni tisk v pogodbi. Ker so različni paketiBTW: kako pa je s tem 12 mesečnim jamstvom? Je recimo uporabna pri problemih, ki jih je VAG nastel?
Mam že 2 leti takšnega pasata comfortline in jih ima.
Oni pišejo da ima led dnevne luči, kot vidiim
Če jih pokličeš bo pa verjetno napaka pri oglasu.
- LED žarometi
- prednje (dnevne) LED luči
Jaz ostajam na Boeing C5.
Sin rabi nekaj. Meni se tudi zdi OK nakup - iz D nas pride +- enako pa še kredo lahko tu dobi. Mimogrede, ta Porsche financiranja so kolikor-toliko ugodna?
finančno so tam tam, kot ostala, jaz sem zaradi Porsche leasinga dobil še nekaj popusta, je pa bilo s tem pogojeno, da sem moral tam zavarovat avto, pa se je kar poznalo, napram če bi z mojim agentom naredila zavarovanje (on je naračunal skoraj 200€ ceneje), ne vem, kje je haklc ...
Porsche naceloma (no vsaj v lj je tako) uposteva ceno oz ti jo izenaci kot jo naredi tvoj agent (ne me pa drzat za vse zavarovalnice - za savo sem ziher)
ja, so šli malo nasproti, ko sem malo zaropotal, vseeno pa to še ni bila cena, kot jo je agent naračunal ... sicer sem potem šel mal gledat, kaj vse je v polici, pa pol stvari niti nimam, je to mogoče še kaj spreminjat? pri naslednjem zavarovanju?
Seveda, vedno lahko zavarovanje dodas/odvzames...
...glej le ce je kak lizing kaj je obvezno po pogodbi (kraja, nesreca, etc )