Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Jp, predrag, novi kot vidim so pa precej ugodni.
shocked-1.gif

Sicer imaš pa novo trojko bemfa s kar nekaj opreme že za cca. 27k. 318i, ki tudi ne porabi ravno veliko. Če ni pogoj avtomat in 4x4 je izbire kar dosti za ugodno ceno tudi pri premium znamkah.
wink-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Kera žalost od armaturke, tole je nesprejemljivo za 20k.
crazy1.gif
Pa ne mi zdej o minimalizmu in okusih, ker tole je obup.

6.jpg

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sej tist Seat tud ni ne vem kaj s tistimi velikimi zračniki. Sredinska armatura in nad njo mi vse nekaj škatlasto deluje.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kera žalost od armaturke, tole je nesprejemljivo za 20k.
crazy1.gif
Pa ne mi zdej o minimalizmu in okusih, ker tole je obup.

Takšna je "popolna" armatura.. moraš dat kontakt:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ja sej trojka osnovna ima še hujše klopce, pa halogenke in radkape.
grin1.gif

Nope, trojka za 26900eur iz akcije ima čisto solidne sedeže, lite felge, xenonke, pdc, da o notranjosti in armaturi ki je svetlobna leta pred telim audijem sploh ne govorim.
rolleyes-1.gif

F30 je čisto nekaj drugega kot osnovna e90.
wink-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ja sej trojka osnovna ima še hujše klopce, pa halogenke in radkape.
grin1.gif

Nope, trojka za 26900eur iz akcije ima čisto solidne sedeže, lite felge, xenonke, pdc, da o notranjosti in armaturi ki je svetlobna leta pred telim audijem sploh ne govorim.
rolleyes-1.gif

F30 je čisto nekaj drugega kot osnovna e90.
wink-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ogla...18i%20Advantage

To je to? Kje je tukaj Xenon? No vsaj radkap nima, sedeži so pa še večje "klopce" kot osnovni od A3, sedi se pa verjetno res v obeh solidno, armatura pa je stvar okusa, meni nobena ni nek presežek.

8.jpg

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Poznam.

Posebna ponudba BMW serije 3 vključuje 16 palčna lita alu. platišča, nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), spredaj in zadaj, asistenta za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, ogrevana prednja sedeža, dodatek za prostoročno telefoniranje z USB vmesnikom, avtomatsko klimatsko napravo, sistem za prevažanje daljših predmetov, pomičen naslon za roke spredaj, usnjen športni volan, senzor za dež.

Torej xenona ni, sedeži so osnovni, zgolj pri radkapah sem se zmotil, priznam. Ima pa radarski tempomat, kar je tudi nekaj, čeprav v navezi s kvačkalico ni tako uporaben kot z avtomatom.

Saj ne rečem da je slaba ponudba, ampak ko vidim leta 2016 avto premium ranga s halogenkami, se mi obrne v želodcu.
smile-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Ah, daj ne pretiravaj, saj vem da si VAG fan, vendar tisti sedeži iz A3, niso niti približno boljši kot osnovni v F30.
smile-1.gif
Res je armatura stvar okusa, vendar je bmw-jeva vseeno svetlobna leta pred audijevo, no vsaj zame.