Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pozna morda kdo F1 Avto iz Šentjakoba? me zanima en avto, vem, da so več ali manj uvoženi, da vidim ali se mi splača zapeljati tja ali ne.

tam so 3 firme na kupu, za ker avto se pa zanimaš?
A za tole katrco http://m.avto.net/ad.asp?id=9143967
Narodnjak
Pa po moznosti lastnik vseh firm ista oseba ali pa tesno Povezani?

ne

ločeno, najemnina pa 1
smile-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
A veš da ima ta mercedes Renaultov DCi? Če je kupljen pri avtocommercu a rabi še posebej in dodaten napis Slovensko poreklo? Če pa je nov že uvožen v Slovenijo kolikor je meni v Sloveniji ne proizvajamo mercedezov še najbližje vonju po mercedesih je Smart iz Novega mesta.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Ne piše da je nov kupljen pri AC, ampak le da je tam kupljen. Po mojem je iz uvoza, mercedesov "premium selection" verjetno, sedaj pa ga je dal lastnik iz slo v posredniško prodajo.
wink-1.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.222
1.366
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
A veš da ima ta mercedes Renaultov DCi? Če je kupljen pri avtocommercu a rabi še posebej in dodaten napis Slovensko poreklo? Če pa je nov že uvožen v Slovenijo kolikor je meni v Sloveniji ne proizvajamo mercedezov še najbližje vonju po mercedesih je Smart iz Novega mesta.

Kaj pa je narobe s Renojevimi dci motorji teh letnikov?
confused-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Na tem naslovu je od Feštajna (avtoodpad) avtoprodaja če se ne motim. Jaz sem tukaj gledal že par avtov in vsi so bili popravljene razbitine.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik Zoro1 pravi:
Pozna mogoče kdo ta avtomobil http://avto.net/_AVTO/oglas.as...TDI%20BMT-NA... ali pa tega prodajalca, avto je bil pripeljan s Francije.

Ne poznam niti avta niti prodajalca, edino to da je iz okolice Celja - get the hint?, ti pa povem da štiri leta star dizlar iz uvoza nikoli ne bo imel le 120k km.
crazy1.gif

Torej v tujini nihče, ampak res nihče ne dela 30k letno? Pod nobenim pogojem? Sploh?
sprasujem se.gif

Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Na tem naslovu je od Feštajna (avtoodpad) avtoprodaja če se ne motim. Jaz sem tukaj gledal že par avtov in vsi so bili popravljene razbitine.

Na tem naslovu se je menjalo že kr nekaj firm. Dolgo nazaj Li Ane d.o.o., potem Finex, trenutno je tam Global Leasing (Feštajn), zdaj pa očitno še tale 5er. Skupni imenovalec vsem prejšnjim pa je res to, da so avtomobili bili na hitro popravljene in olepšane razbitine.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.869
113
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Torej v tujini nihče, ampak res nihče ne dela 30k letno? Pod nobenim pogojem? Sploh?
sprasujem se.gif

Lep sklep, samo škoda da je iz riti potegnjen.
bonk.gif

Seveda delajo. Ampak tak avto ima v tujini tako ceno da se ga ne splača vozit na jug, zato ostane v tujini. Tako kot pri nas. Dobri vozi za pravo ceno se prodajo preden pridejo na avtonet/mobilede.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.515
113
ah se tudi dobri avti za dobro ceno dobijo

samo to je takrat, ko se jih kupi na maso od kake lizing hiše in podobno, pa je vmes vsega, od cukrov do krša

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Pa za cukra ima nas prodajalec ze znanca za kupca (ki mu bo reklamo delal po netu), krs se pa znajde na avtonetu in se po moznosti se svaljka med "prodajalci". Mogoce obstajajo tudi izjeme, mogoce celo poznam enega (skoraj dve leti brez vecjih stroskov) ki je nabavil passata pri prodajalcu na slabem glasu (v Celju)

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Tako je, tudi dobri avti z malo realnimi km se dobijo v tujini, ampak niso zanimivi za preprodajalce, ker so predragi že v osnovi.
zmaga.gif