Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
seveda, saj to je prodajna ponudba.....kako bi se ti počutil, če bi ti v trgovini nekaj, doma bi se pa izkazalo nekaj čisto drugega....pa bi ti rekli, a vi dejansko resno jemljete to kar piše na embalaži
al bi takrat pomislil, da si zdaj neumnost vprašal
al je pri nas že nekako "tihi dogovor", da gre kupec avtomobila zavestno v nateg
sem ravno prej tuhtal, da bi v oglas (nekoč) napisal in dodal slike vseh poškodb ki jih je avto dobil do prodaje (in za katere vem) . Zraven bi dodal še vse končnike, bremze, gume, metlice, vitrex... gorivo ima pa tako na poraba.com
Ne primerjaj avto.neta z napisi na embalažah ali pri novih avtomobilih. Druga in tretja stvar je tako ali drugače regulirana in ponavadi to pišejo ljudje, ki o tem nekaj vedo. Oglase na avto.netu pa pišejo bolj ali manj brihtni posamezniki, katerim največji izziv predstavlja to, da pravilno napišejo "humoligirano", ohranjenost in nekatere ostale postavke pa so prepuščene subjektivnim ocenam.
17 let al pa 30 let... če je avto vzdrževan ni problema... In 1.6 90 KM ima znano napako glede tesnil...
Glede glave je tko... Če je narejeno tko kot mora bit (kvalitetno pobrušena glava in pa kvaliteten komplet tesnil-ni nujno da je to original), potem je načeloma mir.. Če je pa samo tesnilo menjano brez brušenja (seveda dosti ceneje) se bo pa ponavljalo v nedogled. Na pogled pa nobeden ne bo mogel povedat, kaj je bilo delano... Strošek mislim da je nekje 200-300 EUR-vse komplet z delom. Če sem se kaj zmotil naj me pa kdo popravi.
pozna morda kdo? ali avto ali pa vsaj prodajalca - ne bi rad začel nečesa, pa potem šele nekje v Murski Soboti zvedel, da sem se zastonj peljal gor ...
predvsem mi je zanimivo, ker se avto že kar nekaj časa prodaja ... ker cena je okej za to opremo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.