Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
http://www.bmwslo.com/podatki/E92/E92_325i_2.php

Naj bi oba spila enako, kar je pri takem motorju in konjih podobno 0
smile-1.gif

No fino, potem je pa itak
zmaga.gif

Drugače 3.0i motor popije dosti manj kot 2.5i (fl 325i vs pfl 325i)... recimo v kombinaciji z xdrive-om in avtomatom se pozna precej, pri mestni vožnji pfl avtomat požre tudi 3 litre več na 100 kot fl ročni.
shocked-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kaj pa vem, Espace ni zame - zame je bil zadnji dober reno - Katrca, sin se je zagledal vanj.
Meni je po velikosti med renojem in fordotom velika razlika, reno je avantgarda (konec koncev so izumili enoprostorca) fordo pa klasika, da ne omenjam grdo plastičnih armatur in gumbov.

Je pa zanimivo, da poznam veliko zelo zadovoljnih uporabnikov Espaca in da je mogoče filozofija nakupa bolj kot družinski in manj kot poslovni avto - ne vem zato vprašam.
Glede mašin pa mi je en mehanik rekel, saj veste 1,9 in 2,2 imata probleme, ampak če prevozi 150t je ven iz tega. Spet nimam pojma ali me fiju-fiju ali ne.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Če se ti gre, da bi imel posebnega renoja, potem je espace čist navadni enoprostorec.
Avantime za izgleda malo jači ja:) Srečaš ga na cesti ravno enkrat na leto
smile-1.gif

Espaca imel sodelavec, zobniki šli pred 200 k km, avto odpad oz. za dele...če se zamenjajo prej in se avto vzdržuje in vozi normalno, 'potem menda ni večjih težav, ampak ta MENDA ni vreden, da bi se sekiral, če pa bo le kdaj kaj narobe z renojem...imaš druge enoprostorce z boljšimi motorji, razen če ti je espace klaso nad drugimi (meni ni).

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Nimaš veliko enoprostorcev z boljšimi motorji od 2.0 dci v espacu... Ta je notri že nekih 8 let. Če kupuješ starejši avto je pa vsak prevožen kilometer lahko razlog za veselje, ker še ni na odpadu.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Reklama? Še en k uvaža zjahan pleh od lizinga po 3-4letih ko je avto amortiziran za tujce (20 voznikov - službena vozila, veliki servis, odsluženo) je za hlapce salonsko vozilo.

perisher

Zelenc'
21. mar 2015
3
0
1
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Reklama? Še en k uvaža zjahan pleh od lizinga po 3-4letih ko je avto amortiziran za tujce (20 voznikov - službena vozila, veliki servis, odsluženo) je za hlapce salonsko vozilo.

Glede na to, da nimaš drugega dela kot čekirat nek češki forum in nanj zlivat svoje furstracije zaradi luzerskega življenja nesposobneža predvidevam, da ne moreš zbrat še za feltno od tega hlapčevskega vozila
cheer.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
precej logično izgleda - nek oglas na avto.net, novo-registriran uporabnik, in glejga zlomka, oglas za avto je vezan na neko AH/prodajalca, katerega nihče ne pozna ...

+ še aroganten reply si pozabil... To je kar standarden vzorec...