Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Škoda ker ni quattro. Če zapisane opombe držijo, bi znal biti odličen nakup. Edino kar me ne pri pogled zmoti, so nove registrske tablice, ki so v uporabi šele od l. 2008.
. Kaj si v hribih al sam len? Vedi to, da tisti, ki prodaja subaruja, že ve zakaj ga. To mej v zakup. Pa CE sploh celje in proti rogaški se izogibaj prodajalcev. Tolk v vednost
Sem se prijavu tja, sam je kr trajal, da so me odobril.
Sem že dobu informacije, da je vse prodano. Bo treba bit zgleda kr vztrajen, da se bo neki pametnega dobil. Enega fajnega Foresterja s foruma sem pa že zamudil.
Eno moraš vedet : Subaruja se ne kupuje na ho-ruk...
Subaru se čaka in čekira na AVto.net kot tudi na subi forumu, dostikrat se tm prej pojavi oglas in hop
Sam se kupoval Subija in mi en Legy (od 1.lastnika) ni bil usojen tako da sm zdej eno alternativo ubodu in čakam
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.