MalcomX na Taff (Pro7)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
sej majo vsi alterje...

Torej je koristilo. Mislim ukori pa to, ter posledično novi alterji. Zadnje čase je na alterju bistveno manj ali celo "malo" širjenja sovraštva in razdvojevanja, kar pozdravljam.

Glede Malcoma pa, - eh, odraščanje je postopek. Recimo da se je njega dalo vsaj zabavno brati, ampak niti pod razno ne bi želel biti njegov foter
tongue-1.gif
.

jello

Guru
22. sep 2008
10.266
3.903
113
Vroče je in je ketna dol padla. Čakaj da se dan skrajša in se spet parkirajo nazaj pred nova24 tv in skret na kanalu.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Eh mX je pač kaliber svoje vrste. Sva se nekaj let nazaj kar precej družila in priznam, da je vedno bilo zabavno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.595
1.122
113
Titograd
Faca je bil ja, saj na forumu je nabijal (ja, tudi to o momu si je gladko izmislil, to vem ker sem ga v točno tem času videl na drugi strani mb), ampak tudi v živo je bil precej zabaven tip. Ko sem ga enkrat poslušal kake je v klubu nabijal eni bjondiki sem umiral od smeha
smile-1.gif

Je pa bla ta bjonda, vsaj po izgleda, precej boljši kaliber kot žena. Poročil se je izgleda v MB. Pa vidim da mu je Emkej repal na poroki
smile-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ulala, tip ima stil.

Pravi latino lover. Že na začetku videa bum po hupi ("Alo, ****** mi"
smile-1.gif
)

Da kose ni prvič klepal, je evidentno. Kot tudi to, da ga zna spiti na eks.
grin1.gif

Edino, kar pogrešam pri dotični poroki, so BMW-ji. Da malcom ne bi bil sposoben uštimat dveh hudih BMWjev za svojo poroko, se mi zdi nemogoče.
shocked-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ni falšak. Garant. Je kar originalen 116610LN.
grims-1.gif

Kako ga je kupil, je pa njegova stvar.
smile-1.gif

Sicer pa sprehod skozi njegov Fb deluje, kot da je tip zadel (podedoval, whatever) milijone. Ti mater, mu dogaja.
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Tako je deloval že pred desetletjem.

A je potem šel kelnarit na križarko al ne?
Al nekaj takega.

Nazadnje urejeno:

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Mislim, da je že kar nekaj časa od tega, ko je kelnaril na križarki.

Če je tako deloval že prej, ne vem. Vem pa, da poznam nikogar, ki bi mu tako dogajalo v življenju (glede na facebook slike
evil.gif
).

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Enkrat smo skupaj pili na Alter (pikniku), ki ga je organiziral. Za moj okus je mogoče malo preveč "showoff", drugače pa zabaven, tako kot sem včasih bil tudi sam
smile-1.gif
. Škoda, da ga ni več na alteru. Fajn družba, pa tud če pol od tega kar je nabijal ni res.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Enkrat smo skupaj pili na Alter (pikniku), ki ga je organiziral. Za moj okus je mogoče malo preveč "showoff", drugače pa zabaven, tako kot sem včasih bil tudi sam
smile-1.gif
. Škoda, da ga ni več na alteru. Fajn družba, pa tud če pol od tega kar je nabijal ni res.

Men je bil sicer zabaven.......ampak iz njega tok bruha vn da ga na povprečen dan komaj dohajaš kaj hoče povedat....

Pa še gugltranslejt rabaŠ za njegovo štajerščino
smile-1.gif