Malca se ze vrti

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem kako sta lahko tok hitr vstala...
Če imaš majhne otroke, je tudi to možno. Ob pol devetih so začeli skakati po meni in spranja je bilo konec.

quote]Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti ob 9 nisi mel macka ampak si bil pomoje se vedno zalit kot roza na balkonu

[/QUOTE]
V bistvu sem bil in zalit in mačkast. Skozi dan se spreminja razmerje v korist mačka. Sem na coca coli (želodec) in lekadolu (glava).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem kar predvideval da bo tak komentar. Zanekrat si tvojga komentarja ne bom prevec k srcu jemal. (prodaja laufa iz leto v leto, marsikatero leto imamo sitnosti, ker jih sredi veselice zmanjka-folk domov nosi po pet porcij ) zdele si ga bom pa tudi jaz mal privoscil

prodaja ni pogojena s kvaliteto. žal ne več. sploh pa ne na takih srečanjih.

pa ni se treba sikirat. raje vzami kto dobronamerno in za privat priložnost poskusi izpeljati kot sem ti napisal.

edit
mi je pa žal, d apristnih slovenskih eventih prevladuje oz se vse preveč pojavlja naša kuhinja. namest da bi gonilr estan in prazen krompir, kranjske, dunajske pa pečenke..se vrti kol. popolnoma nesprejemljivo. izgublja se narodna zavest.

da ne omenjam vse teh čevapđinic po ljubljani. lani so pršli zemoti in nisme vedel kam pelat na pristno slovensko kuhinjo. pa smo šli v eno gostilno, nabasal na poroko in da je katastrofa dovolj velika, se je poroka zaključila pred zuaključkom naše večerje

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
SOFTI!!!
10.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
ne vem jaz bi jedu dunajca namest [censored]. Ne vem kaj sploh vidite na prascih. Tko da sem se za razliko od kamleæija basal s cevapcici

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
Bi bilo zanimivo probat kako bi restan krompi sel na veselici. Imamo pecenice(so to slo?), vcasih smo imeli pecena rebrca. Moras tudi vedet da je veselica improvizacija na prostem, z ljudmi ki delajo prostovoljno. Dunajc in "pomri" pa sta najbrz toliko slo kot cevapi in oddojek.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
Sicer pa na psati prakticirajo postrvi. Ne vem pa kje jih sedaj dobijo, ko jih nimajo vec v domacem Gobovsku, pa tudi veselice postajajo pri njih "bienalne" ce ne se kaj slabsega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem kdo bi in kdo en bi, ampak v guci ams svatbarski kupus, razanj, rostilj. ni juhic, krompirja, dunajcev..

in v sloveniji, sploh an teh gasilskih veelicah manjka okus slovenskosti. cisto tako kot opazka.
btw
kapitalca so ustrelil zadnjic ne nekem srecnaju, kjer sos e drzave predstavile z lastno kuhinjo. slovenija je pripravila dve netipični morski jedi. k da smo grčija

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
Za nas so pac oddojki najbolj "ugodni", saj jih je bilo do nekaj let nazaj v ihanu baje do 80k na svet spravljenih. Ce je kak s "kamiona" padel (sponzorsko dobil) se pac ni veliko poznalo, ali pa se je kompenziralo s kako kontra uslugo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no, to je jasno. moto veselice je, ne siriti narodno zavest, ampak zasluziti.

prasca speces en dva tri, dunajce ne gre tako hitro
prasec je dober..ker ga povprecen janez je enkrat do dvakrat na leto. dunajca ti skritizirajo
prasec se kupi veliko ceneje
in se bi lahko ansteval.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
Dunajca dobis v vsaki menzi, kaj sele gostilni, sveze pecenega oddojka pa samo pri softiju.
Dunajca speces v petih minutah, prasca pa celo popoldan(pa se prej nekaj dni v pripravi). Ce ti dunajc nepecen ostane, ga lahko ponucas cez en teden, oddojka cez dve uri ne mara vec veliko ljudi. Kaj naj naredimo s petimi oddojki ki so nam ostali?
Kaj naj recemo ljudem, ki predlani po 10:30 zvecer niso vec dobili oddojka?
Aja softi, take kot si ti rabimo. Ti posljem obrazec za vpis? Gasilska znanja niso pogoj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
Narodovo zavest siriti je prvi vrsti poklicana in placana kultura, kar pa gasilci nismo, pa ceprav smo velikokrat v isti vaski stavbi. Me zanima kaj dajejo na razni prireditvah v CD(zelje pa klobaso?)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
In veselica je komercialni dogodek. Tako ga smatra dobavitelji, sazas, durs, oglasevalci, tiskarji in drugi. Ce bi gasilci samo od "podarjenega" denarja drzave-obcine delovali, bi najbrz s kaksnim skafi gasili pozare, ne pa s sodobno opremo, za uporabo katere je potrebno kar nekaj znanja in usposobljenosti, ki pa spet stane.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hanzi sori..sam zdej ga pa serjes.

pravi klavec ti v dopodlnevu pokolje in očisti vse oddojke za večerno veselico. ti jih nabiješ na kole in adijo. vsake pol ure mal pogledaš ogenj.
če ne veš o čem govorim pojdi do jovota za pravolsavni božič. kamion oglja, 13 prascev na enkrat se pa vrti. vse hendla en sam.

jaz s ene ukavrjam s takim poslom. mi je pa zabimivo, kako se take azdeve odvijajo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne vem jaz bi jedu dunajca namest [censored]. Ne vem kaj sploh vidite na prascih. Tko da sem se za razliko od kamleæija basal s cevapcici

Junk food manijak
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Ne brini....če se le da je ženskega spola da nima raznih gonitis priokusov
smile-1.gif