A je to realno za pričakovat? Ker pol nas bo pomoje polno "neizkušenih" motoristov na cesti.
MP3 je vozen z B (prava verzija), izkušnje pa itak pridobiš s kilometri in ne v avtošoli
A je to realno za pričakovat? Ker pol nas bo pomoje polno "neizkušenih" motoristov na cesti.
mp3 mi izgleda fantastičen za dnevno migriranje do šihta v toplih mesecih, samo cenovno pa gre že med kar resne motorje
kakšne so pa kaj izkušnje s peugeotom metropolisom? še najbolj mi gre v nos, da je pooblaščenih servisov za peugeot in piaggio v dolenjskem koncu natančno nič (nisem pa natančno raziskoval)
Yamaha XMAX 250 - 1.550 €Malce mi vseeno manjka nekaj na dveh kolesih in bi vzel nekaj vec kot 50 kubov, 125-250, tolk da gre 100km/h, da ne bom ravno ovira na cesti, rabljeno, tam do jurja in nekaj relativno zanesljivega...nisem cisto nic v teh vodah, yamahe se mi zdijo drage, gledal sem Libertye, pa mi je sumljivo, da jih je kar nekaj ze 2. lastnik, novejsi letniki, malo km in mi smrdi na nezanesljivo pokveke....Kaj naj pogledam oz. kam se ozrem...ne bo relacij, zgolj sluzba, mesto in par km izven, voznje do morja in izleti odpadejo.
Smole v Novem mestu in Trgomoto Krško za piaggio, peugeot pa sploh ne vem če ima zastopnika v SLO.
Malce mi vseeno manjka nekaj na dveh kolesih in bi vzel nekaj vec kot 50 kubov, 125-250, tolk da gre 100km/h, da ne bom ravno ovira na cesti, rabljeno, tam do jurja in nekaj relativno zanesljivega...nisem cisto nic v teh vodah, yamahe se mi zdijo drage, gledal sem Libertye, pa mi je sumljivo, da jih je kar nekaj ze 2. lastnik, novejsi letniki, malo km in mi smrdi na nezanesljivo pokveke....Kaj naj pogledam oz. kam se ozrem...ne bo relacij, zgolj sluzba, mesto in par km izven, voznje do morja in izleti odpadejo.
Gilera Runner 2, od 2006 naprej. 125 ali 200 kubikov. Okreten, hitrejši od večine enako močnih skuterjev, saj ima samo cca. 135 kg. Edino vprašanje ali ti je dovolj maxi. Šraufaš večino (vse?) stvari lahko sam, saj je tehnika zelo simpl.
Vespa GTS je draga, v primerjavi z runnerjem nerodna za vozit, še posebej v ovinkih... Sam sem vespo prodal po 4 mesecih lastništva, Runnerja pa sem na srečo vmes obdržal in ga verjetno nikoli ne bom prodal.
Najdi kakega piaggio beverly.
Drugače pa vespa itak