Že par tednov se mi dogaja, da se zjutraj vedno zbudim ves z rdečimi fleki po nogah in vse me srbi. Higiena tu ni problem, da ne bo pomote in alergija tudi ne. Komarjev ali drugih letalcev ni, ker je vedno vse zaprto. Ko recimo ležim v postelji in z laptopom srfam po netu, se na ekranu opazijo mikroskopsko majhne živalce, ki se premikajo sem ter tja. Mogoče na vsake pol ure pride kakšna. In to je tako majhno, da ne moreš videt, za katero žuželko pravzaprav gre; kot če bi s patenterjem naredil pikico in je to toliko majhno. Grem ves paničen googlat in najprej pomislim na uši. Glava me ne srbi, pogledal, nič, In tudi uši ne gredo same z glave dol na sprehod po postelji.
Danes v postelji opazim, da se pozno v noč začnejo sprehajat malo večje žuželke v velikosti 1 milimetra. Jih je kar dosti in šibajo sem ter tja po rjuhi ter veselo na moje telo, očitno iskat hrano (kri). Sem pogledal okoli in je vse čisto, tako da kakšni pajki ipd. niso. Kako za vraga se znebim te golazni? Kaj sploh to je? Google vrže ven posteljne stenice. Je to to?
Danes v postelji opazim, da se pozno v noč začnejo sprehajat malo večje žuželke v velikosti 1 milimetra. Jih je kar dosti in šibajo sem ter tja po rjuhi ter veselo na moje telo, očitno iskat hrano (kri). Sem pogledal okoli in je vse čisto, tako da kakšni pajki ipd. niso. Kako za vraga se znebim te golazni? Kaj sploh to je? Google vrže ven posteljne stenice. Je to to?