Majhen laptop

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Dvojederni Atom, še bolje pa dvojederni Celeron/Pentium ULV(SU serija) ali dvojederni AMD

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Dober, ampak tole pa
bonk.gif

V CENO VKLJUČENA TUDI STORITEV PRIPRAVA PRENOSNIKA V VREDNOSTI 138€

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Dober, ampak tole pa
bonk.gif

In to si upajo napisati pri prenosniku, ki ima že vse naloženo
hysterical-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.519
7.036
113
Jaz si kupujem enega, pa me najprej nekaj zanima. So web strani za katere je potrebna Java kaj "zahtevne"? Če bom tega kaj dosti odpirala, je važno, kaki je procesor / količina RAMa / grafična? Ali je to vseeno oz bo vsak dober?

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Lol ja V CENO VKLJUČENA TUDI STORITEV PRIPRAVA PRENOSNIKA V VREDNOSTI 138€ sem vprašal, če lahko brez tega pa da je 138€ ceneje, pa so mi rekli, da ne da to oni šenkajo in da ne morejo odbiti, kao pregledajo vse diske in te scene, uglavnem kar nekaj

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Dober, ampak tole pa
bonk.gif

hysterical-1.gif
Žal je pri prednaloženem PC-ju še marsikaj za postoriti...
(vprašanje sicer kaj oni naredijo)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Dober, ampak tole pa
bonk.gif

hysterical-1.gif
Seveda. Format in naložiti čist OS
evil.gif

Oni jasno ne naredijo nič

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Seveda... in to bo potrebno postoriti tudi na tem prenosniku... Verjetno ti oni ne bodo nastavili tvojega maila, skopriali nanj tvoje pdoatke, importirali certifikate... ampak samo prodajo naprej prenosnik, kakor ga dobijo
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Lol ja V CENO VKLJUČENA TUDI STORITEV PRIPRAVA PRENOSNIKA V VREDNOSTI 138€ sem vprašal, če lahko brez tega pa da je 138€ ceneje, pa so mi rekli, da ne da to oni šenkajo in da ne morejo odbiti, kao pregledajo vse diske in te scene, uglavnem kar nekaj

hysterical-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Starejši gospod je v HN kupil prenosnik z prednameščenim sistemom in ga prinesel k meni na prvi zagon. Pa si mislim, kul to ne bo velik dela, sej je že vse gor.
Jok brate odpade, z njim je bilo skoraj več dela kot, če bi vse snel s torentov in na novo postavil!! Na koncu pa zaradi vse krame, ki je že bila gor se je prenosnik prižigal dlje časa kot 3x slabši pc, ki ima gor vse s torentov naloženo.
Res pa ni bilo nikjer tega napisa "V CENO VKLJUČENA TUDI STORITEV PRIPRAVA PRENOSNIKA"
wink-1.gif

Po tem stavku sklepam, da če se doma prižge prenosnik in začne težit z udpejti, pomankanjem driverjev in demo/trial programi, se ga odnese nazaj in se nej oni jeb... z njem in zrihtajo, do te mere, da se ga doma prižge in uporablja, brez, da se prej eno uro klika in čaka, da se vse namesti in pobriše demo/trial programe.

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Zato pa vedno kupim brez OS...preden grem v soboto ven, naložim winse, potem pa dvd noter in naloži, kar je potrebno
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Sem ravno par dni nazaj nabavil Alienwara ... ja prva stvar ki je bila,je bil format. Potem pa lepo dalje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za novo postavitev sistema si jst pomaga s to stranjo http://ninite.com/
poklikaš programe, še 2 klika narediš in se vržeš pred tv:) Ko je konc filma so tudi vsi programi že inštalirani in to celo brez kakih dodatnih reklam ali user/serch barov v IE:) Vse je clean, tko kot more bit.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Zgleda zanimivo,ampak a si prepričan da je brez reklam? Kaksne toolbare in podobno ti ziher naklika gor...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem prepričan, ker sem že par računalnikov s pomočjo te strani zrihtal. Verjemi, sem zelo alergičen na vso ne potrebno nesnago;)

Tudi sami oglašujejo:
PCWorld:
“installs the apps on your PC without introducing additional crapware”

No Toolbars
Ninite automatically says "No" to toolbars and other junk.