Magnetni micro usb

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
To ma apple na laptopih že dolgo. Super je predvsem za to, da imaš recimo laptop na mizi in se fila, pa ti nekdo kabel zahakla in ti ne vrže laptopa po tleh.

Na telefonu to meni ne prestavlja upgrejda, ker je lightning itak vseeno kako ga vklopiš. Pri mikro usb pa morda res najeda, da iščeš pravo stran kabla.

Drug problem tega pa je, da potem ne moreš več z navadnim kablom filat, ker obstaja velika verjetnost, da ta mali košček zgubiš, če ga kje na navadnem kablu filaš.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ksz

Proizvajalec teh kablov je wsken, ta na posnetku je samo brandiran.
zadevo testiram kak mesec in na iPhone zna konektor nagajat na micro usb pa deluje bp, gre pa zelo na trdo notri zato je orodje zraven z namenom. Če koga zanima kaj več pa lahko na privat piše da ne bom delal reklame.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men osebno je za micro usb fajn zato, ker se ne uničuje konektor v telefonu. Kar je bilo pri nekaterih modelih kar resen problem.
zato sem tudi enkrat že nabavil poceni brezžično polnjenje, pa je delovalo žal ceni primerno...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ksz

Proizvajalec teh kablov je wsken, ta na posnetku je samo brandiran.
zadevo testiram kak mesec in na iPhone zna konektor nagajat na micro usb pa deluje bp, gre pa zelo na trdo notri zato je orodje zraven z namenom. Če koga zanima kaj več pa lahko na privat piše da ne bom delal reklame.

ni nobene reklame, če debatiramo o izdelku
wink-1.gif

tko, da kr napiši vse svoje + in - .

Morda se mi samo zdi, da znajo kitajci včasih hitreje spravit "ponaredek" v promet, kot nekdo zbrat sredstva na kickstarterju.

22. jul 2007
13.393
1.647
113
124
To sem že tudi sam opazil, ko vidim kako stvar na kickstarterju grem ponavadi pogledat ali kaj podobnega že obstaja in parkrat je izdelek ali vsaj podobna ideja že obstajala copy/paste.
Drugače glede nastavka se mi ravno ne dopade, ker ga ne moreš lepo namestiti ob zaščitnem etuiju.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.660
113
pri taščici
We have designed this cable to be compatible with all micro USB devices; however, It might be does't work on Some Samsung Smartphone such as S4 S5 S6 or Samsung Tab, in these cases we recommend you use the original charging cable. By the way we have a test for another cellphone, it is ok, like Xiaomi Huawei HTC etc.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.885
626
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
To sem že tudi sam opazil, ko vidim kako stvar na kickstarterju grem ponavadi pogledat ali kaj podobnega že obstaja in parkrat je izdelek ali vsaj podobna ideja že obstajala copy/paste.
Drugače glede nastavka se mi ravno ne dopade, ker ga ne moreš lepo namestiti ob zaščitnem etuiju.

Imaš dve opciji... Ali obrežeš etui in se potem ta konektor lepo skrije in ne štrli ven.
Ali pa kupiš takega, ki ima podaljšan micro usb konektor:
http://www.tinydeal.com/upgrad...n-p-157114.html

Jaz sem nabavil oba, da bom videl kateri mi bolj odgovarja. Ampak glede na to, da je božič blizu bo malo trajalo da ju dobim...

1_01.jpg
1_02.jpg