Madridska revolucija

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Sam a veš kdaj bo revolucija
sprasujem se.gif
Takrat ko bo zares zmankal in bodo strici iz ozadja in NOB brkoti ostal brez svojih nezasluženih bonusov

Revolucije mi nismo sposobni speljati še dolgo časa. Preveč je prisklednikov kot praviš brkotov in jaz jim dodam še črno-oblečenim z belim krajcerjem. Enih je vedno manj, drugih pa imajo vedno večji vpljiv.

Naša država (beri Ivan) nam žuga pred tujino (tujci pa v smeh), da moramo sprejeti reformo, katero je sam zavrnil pred enim letom. No ja tista je bila bolj mila za ljudi in bi nam takrat verjetno popravila rejting. Sedaj pa imamo kar imamo. Ampak se ne spomnim, da bi brkoti (kolikor jih je še med nami) bili krivi za to.

Mislim, da moramo počasi dojeti, da do sedaj ni bilo narejeno še nič za jutri. Drnovšek praviš, da je imel srečo ker ni bilo recesije, Prva desna vlada takoj po osvoboditvi ima na grbi en kup brezposelnih če še pomniš, Ivan prvič pa je v času največje rasti povečal naše kredite.
Si se morda kdaj vprašal koliko časa mora podjetje delati, da plača vse stroške in davke? Šele nato pride navrsto dobiček. Če sploh pride. Država viša davka in piše predpise kjer ščitijo prijatelje in lobije. Ljudje pizdijo, da so plače prenizke. Si opazil, da zadnji ukrepi letijo večinoma na nižji sloj (višji davek na vse razen hrana, ja tudi plenice od otroka in daljša delovna doba - me zanima kateri fizikalc lahko toliko časa fizično dela za minimalca). Najdeš samo izračun, da bodo na takšen način pridobili xy eur. Kaj pa poraba proračuna. Saj so zmanjšali stroške ampak katere? Plače javnim oslužbencem sebi pa najeli nove svetovalce. Investicije kaj je že to. V gospodarstvi jih že nekaj časa ni, vlada pa tudi investira toliko kot kakšna tretjerazredna država.

Da popravim svoj prvi stavek. Revolucija bo ko bo vodija opozicije imel toliko kot ima sedaj delavec na minimalcu. Takrat bo pripravljen sebe žrtvovati. Dokler pa so vsi pujski pri skledi pa lahko le filozofiramo in ti obtožuješ brkote.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Tujci so šli v smeh kdaj? Ko je bil izvoljen jankovič so dobil kvečjemu sive lase...

Desna vlada po izvolitvi......je naredila kar je bilo neizogibno glede na to da je bila v socializmu prezaposlenost zarad socialnega miru....seveda so to prezaposlenost futral zahodni krediti na račun železne zavese......ko je padla.......pa
wink-1.gif

Nato je sledilo 15 let vladavine LDS katero žanjemo sedaj........ne pozab da je DEMOS padel 1992.......kaj se je pa od takrat do smrti Drnovška 2008 naredilo za slovenskega delavca
sprasujem se.gif

Lej v peesdi smo.......pozab zdej socializem.......ne moreš si ga več privoščit.....razen v mokrih sanjah in za dnevni populizem na TV

Reforme dela prej pavšalno čez palec do 65leta.......zdej maš vezano na delovno dobo....oziroma se gleda kok si dejansko vplačeval v blagajno....plus čisti se vse NOB zajedalce in kulturnike k bi več vn jemal kukr so pa dal....

Dobiček podjetja je v peesdi.......nj se vrne denar iz bančnih oaz pa bomo tuokl nenormalne dobičke za vseh 20 let nazaj

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kaj je počel in pustil LDS v svojih letih je tudi krivda tedanje opozicije. Kje so bili takrat in povedali, da nastajajo tajkuni. Aja tudi oni so bili vmes. Tudi današnja opozicija ni vredna nič.
Če kdo vleče zgodovino na plano si začel z brkoti. Pusti dedke in njihove igre. Vedi, da brez njih bi sedajle pisala z unlaufi. Dokler se bomo mi ubadal z letom 45 bodo tam gor se veselo šli svoje igrice.

Nebi jest socializma ampak tudi to kar je sedaj, kjer nimaš šans če se ne pišeš prav ali pa nimaš pravih botrov. Tudi v oprevani evropi ali ameriki nič ne pade ampak če delaš se pa pride nekam. Pri nas preživiš nič ne rečem ampak s tem samo živimo voluharje (leve ali desne).

Kaj bi pa ti naredil z župniki, ki tudi centa niso plačali davka in njihovimi penzijami?

Denar iz davčnih oaz pa se bo vrnil takrat kot socializem.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
Vidim, da ste se osredotočili na nekakšno politično revolucijo, kar je totalen mimosun, glede na naslov teme. Čist premal sistematičen pristop fantje. Kaj pa big picture?

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Sam a veš kdaj bo revolucija
sprasujem se.gif
Takrat ko bo zares zmankal in bodo strici iz ozadja in NOB brkoti ostal brez svojih nezasluženih bonusov

Revolucije mi nismo sposobni speljati še dolgo časa. Preveč je prisklednikov kot praviš brkotov in jaz jim dodam še črno-oblečenim z belim krajcerjem. Enih je vedno manj, drugih pa imajo vedno večji vpljiv.

Naša država (beri Ivan) nam žuga pred tujino (tujci pa v smeh), da moramo sprejeti reformo, katero je sam zavrnil pred enim letom. No ja tista je bila bolj mila za ljudi in bi nam takrat verjetno popravila rejting. Sedaj pa imamo kar imamo. Ampak se ne spomnim, da bi brkoti (kolikor jih je še med nami) bili krivi za to.

Mislim, da moramo počasi dojeti, da do sedaj ni bilo narejeno še nič za jutri. Drnovšek praviš, da je imel srečo ker ni bilo recesije, Prva desna vlada takoj po osvoboditvi ima na grbi en kup brezposelnih če še pomniš, Ivan prvič pa je v času največje rasti povečal naše kredite.
Si se morda kdaj vprašal koliko časa mora podjetje delati, da plača vse stroške in davke? Šele nato pride navrsto dobiček. Če sploh pride. Država viša davka in piše predpise kjer ščitijo prijatelje in lobije. Ljudje pizdijo, da so plače prenizke. Si opazil, da zadnji ukrepi letijo večinoma na nižji sloj (višji davek na vse razen hrana, ja tudi plenice od otroka in daljša delovna doba - me zanima kateri fizikalc lahko toliko časa fizično dela za minimalca). Najdeš samo izračun, da bodo na takšen način pridobili xy eur. Kaj pa poraba proračuna. Saj so zmanjšali stroške ampak katere? Plače javnim oslužbencem sebi pa najeli nove svetovalce. Investicije kaj je že to. V gospodarstvi jih že nekaj časa ni, vlada pa tudi investira toliko kot kakšna tretjerazredna država.

Da popravim svoj prvi stavek. Revolucija bo ko bo vodija opozicije imel toliko kot ima sedaj delavec na minimalcu. Takrat bo pripravljen sebe žrtvovati. Dokler pa so vsi pujski pri skledi pa lahko le filozofiramo in ti obtožuješ brkote.

Ja tukaj na alterju res ne pričakujem da bo folk šel v revolucijo, so le leni bedaki tu gor ki samo lapajo in lapajo

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Kaj je počel in pustil LDS v svojih letih je tudi krivda tedanje opozicije. Kje so bili takrat in povedali, da nastajajo tajkuni. Aja tudi oni so bili vmes. Tudi današnja opozicija ni vredna nič.
Če kdo vleče zgodovino na plano si začel z brkoti. Pusti dedke in njihove igre. Vedi, da brez njih bi sedajle pisala z unlaufi. Dokler se bomo mi ubadal z letom 45 bodo tam gor se veselo šli svoje igrice.

Zakaj te moti LDS
sprasujem se.gif
Opozicije sploh nisi videl takrat ker ti je bila plasirana Ropova zgodba o uspehu katera ti je zadostovala, ker si lagodno živel na kreditih katere se je lahkotno najemalo v času konjunkture....

Laj tud ČE ne vlečem zgodovine na plano se brkoti sami mečejo na sceno........hočeš nočeš dobijo termin na nacionalni TV kjer jih odlikujejo........nam žugajo in se derejo iz Dražgoš.....

Tko da bučke da "desni" vlečemo zgodovino na plano prodaji ti Esmi Ređepovi če hočeš
hysterical-1.gif

Lep primer so te tvoji "unlaufi"........ker če te prav razumem mi hočeš povedat da so bli brkoti ključni na tem svetu......PA I ŠIRE u galaksiji da se je na svetu dosegu leta 45 mir.......ker če ne bi blo naših brkotov v gozdovih k so jedl špinačo iz trave pa kopriv........ja kdo bi pa Japonce premagu na Pacifiku
sprasujem se.gif

Pa drugaæ nism veren.......tko da me ne moreš haklat kle z cerkvijo.......bi jih pa obravnaval kot navadne državljane in bi plačeval davke kot vsi ostali...

Pa za lahko noč........prosm da mi našteješ 5 desnih tajkunov
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Vidim, da ste se osredotočili na nekakšno politično revolucijo, kar je totalen mimosun, glede na naslov teme. Čist premal sistematičen pristop fantje. Kaj pa big picture?

Katera REvolucija pa ni politična
sprasujem se.gif

Sicer si pa tud ti za*ebal.....ker je govora o EVOluciji
grin1.gif

1587248-evolucija.jpg

Priponke

• 1587248-evolucija.jpg
    1587248-evolucija.jpg
    148,7 KB · Ogledi: 174