Madež od magnetne nalepke

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Jaz mam tudi metalno barvo, pa pod nalepko ni nobene razlike v niansi barve. Razen, če ima citroen kake posebne barve?

Do sedaj sem videl 2 taka primera. En je bil metalik moder VW Sharan, drugi pa srebrn VW Polo.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Mal OFF: Koliko stane otrok v avtu magnetna? Rabimo za vn hodit za enga, da bo mal fore.
grin1.gif

Misek

Zelenc'
23. jun 2010
20
0
1
www.strgar.net
Po pogovoru z enim od avtoličarjev je začel nastajati problem z barvami avtomobilov, ki so sedaj že čisto po okoljski regulativi. Veliko avtomobilov ima namreč vodni lak, ki je sicer bolj okolju prijazen je pa zato manj obstojen. Pomoje ti je zato ratal madež od magneta. Ti pa ne bo noben prodajalec dajal garancije ali celo odškodnine, ker prvič ne ve, kaj se je nahajalo pod površino magneta in drugič ne ve, če je madež res nastal od magneta, ker je teh primerov zelo malo. Jaz vsakemu razložim, da mora bit površina pod nalepko 100% čista, da ne pride do prask.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:

V čem je sploh point baby on board nalepk?

Po mojih izkušnjah v tem, da se potem okoli tebe 200/km/h lahko vozijo, pa mame prehitevajo po desni, pa telefonirajo v avtu z otroki.
No ostali vozniki pa naj bi bili zaradi teh nalepk bolj tolerantni
evil.gif

Jaz imam magnetno nalepko gor, ko jo rabim. Če je gor tudi, ko je dež jo obvezno odlepim in zbrišem.
Tole kar se je tebi zgodilo je po moje posledica dolgotrajne uporabe nalepke laka in vremenskih vplivov.

Nazadnje urejeno:

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.043
440
83
tam ko se terc po tori rola
Nelapka otrok v avtu... -tudi jaz sem jo v veselju ob rojstvu sinka, nalepil. Ampak, smisla pa res nimajo drugega, razen tega, da se pobahaš da imaš otroka. Pa naj bo gor, ko je že.
Smo pa pred leti tako nalepko nalimali enemu kolegu, ko je na najstnice trzal in jih vozil naokoli...