Maci na plaži

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ker se drugam ne morejo vtikat
srce-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
S to karjolo ne boš nikoli prišla do Visa.
smile-1.gif

Si preveč zelen, da bi videl s kakimi gajbami so se včasih Poljaki in Čehi pripeljali na dopust v Istro, pa še prikolico so za seboj vlekli.

BTW. tudi jaz sem šel pred 13imi leti na Pag z Yugotom letnik 1982, pa sem še vedno živ.
Foter je ravno nov avto kupoval, starega je prodal, nov pa še ni bil dobavljen, pa smo šli z Yuogtom na morje..., prav žur je bil
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.675
233
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
poznam dva modela, ki sta z APN4 prišla v Dubrovnik ... nazaj grede pa je moped le umrl, pa smo ju šli potem iskat.
smile-1.gif

Maci, uživaj, južni dalmatinski otoki so pravi za lep, dober oddih. če ne bi sam imel nek zaheban projekt, bi se tudi ravno vrnil s Hvara ...
smile-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
poznam dva modela, ki sta z APN4 prišla v Dubrovnik ... nazaj grede pa je moped le umrl, pa smo ju šli potem iskat.
smile-1.gif

Maci, uživaj, južni dalmatinski otoki so pravi za lep, dober oddih. če ne bi sam imel nek zaheban projekt, bi se tudi ravno vrnil s Hvara ...
smile-1.gif

hahahaha. A to sta šla dva z eno šterko al vsak s svojo?
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Vis
srce-1.gif

Letos grem sicer na Šolto
cheer.gif
(prvič), drugače pa mi je tudi Vis full lep, sem tam preživela prejšnji dopust, kratke 3 tedne...

Dobra izbira!!!! Japonske kitolovke namreč ne lovijo v Jadranu...
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Tale je še jaæa:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/b7KVh2RbET8"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/b7KVh2RbET8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Tole bi lahko bil Žajfa