Maccabi: Maribor

I

Izbrisan uporabnik #488

Ob 5.00 priletijo na naše letališče, ki ima normalno ime.

Končno nekaj ekipnega, ko imamo reprezentanco tak slabo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Aja pa pohvale televizijcem, ki so ocitno uspeli popraviti tisto kurcevo grafiko zgoraj levo, tako da se je danes dalo lepo videti uro z normalne razdalje.

to so meli škoti čez, zato je tud pol ekrana zakrivalo

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Aja pa pohvale televizijcem, ki so ocitno uspeli popraviti tisto kurcevo grafiko zgoraj levo, tako da se je danes dalo lepo videti uro z normalne razdalje.

to so meli škoti čez, zato je tud pol ekrana zakrivalo

No, res bi lahko bila premaknjena bolj v levo in navzgor, kjer je bil prazen prostor po nepotrebnem, a je bila vsaj berljiva.

Morda se bodo bedaki na RTVSLO kaj naucili od njih ?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
cheer.gif

nahrung002.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ČESTITKE MARIBORU ČESTITKE ŠTAJERSKI ČESTITKE SLOVENSKEMU NOGOMETU!!!!

HVALA MARIBOR, DA SI DVIGNIL RATING....zdaj pa lepo easy skupina pa gremo v PLAY-OFF MED 32
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Gledam tole tekmo, pa dosodi sodnik 11m za Maccabi v 7 minuti. Ne maram Maribora, še manj Zdrahoviča, ampak tale penal je bil, milo rečeno, izmišljen!!! Kaj bo pa zdaj Zdrahovič rekel glede sodnikov, ko ima toliko povedati čez njih? Jaz mislim, da nič, saj ne bo upal, saj to ni slovenska liga, kjer lahko dela, kar hoče. Tukaj bi bil za podobne izjave o sodnikih, ki si jih je privoščil nekaj časa nazaj, doživljensko suspendiran...

Glej, glazgov smo pofukali ko jaz Silvijo v sedmem klasu, s strahom, sem pa. In to šteje. Slovenska barca, kajčemo.

Ti morš vedet, da sn tavareša notri držo do konca, pa ga vnovčo, samo da sem flikno malo popra po župi.

Ti veš, da naši so takoj po tekmi bli odpeljani na letališče, pa da so mi med sedeži sklece delali? Še dve visoki podaji, grem na igrišče pa predam tekmo. Pa ne zaradi predaje ampak zaradi reda.

Tri leta še počakaj, tu pri štadionu bojo po mladinski dol do epf faksa stali, če prodamo finale. Pa nebomo prodali, zgubli pa vseeno,
vse zaradi reda.

Pa skleci med zici na letalu.
smirk-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj jamrate glede sojenja, človek je pustil mal bolj grobo tekmo in to je to, al roko pa ne vidi nihče? Sicer pa čestitke Mariboru.

Zato, ker je bil pri tem zelo nekonsistenten - Ortiz je naredil sranja za kaksnega Simunica, dobil je pa samo enega in ne treh. Po drugi strani je piskal prekrske v napadu Mariborcanom, kjer jih sploh ni bilo, ni pa recimo uspel opaziti tistih primerov, ko so irski cigoti v skotskih vrstah kar sklatili Handanovica iz zraka (z vlecenjem za roko ali dres). V glavnem: bizarno sojenje.