Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
- ni (dostojne) kompatibilnosti z MS Office 2007
To govoriš o office 2008? Takih težav še nisem imel... so pa nekompatibilnosti z enačbami in šumniki.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Prva stvar je vmesnik. Ampak dobro, tega se da navadit. Oz. migriraš na Open Office.
Druga stvar pa so dokumenti s slikami. Slike se na Mac-u očitno shranjujejo v nekem čudnem formatu in ti dokumenti so potem samo na pol berljivi v ostalih računalnikih.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Če si navajen Windowsov in imaš tam nek ustaljeni "work flow", potem se boš zelo, zelo težko navadil Mac OS-a. Oziroma se ga boš navadil v tem smislu, da boš pač sprejel njegove omejitve, čeprav se boš še vedno zavedal, da v starih dobrih Polknih stvari delaš hitreje in z manj težavami.
Jaz sem šel nazaj na Windowse. Pogosto prehajam med računalniki in operacijskimi sistemi in nekompatibilnost ter nelogičnost MacOS se mi ni zdela vredna živcev.
- deal breaker je bila že prva težava, da MX Revolution ne deluje normalno (Mighty Mousa nisem niti povohal... od kje jim ideja o samo enem gumbu na miški). To, da pa s pritiskom na kolo ne morem odpirat novih zavihkov v brskalniku, je pa pika na i.
- EFS & NTFS je na MacOS no-go, pametne in učinkovite alternative pa ni (ne, TrueCrypt ni alternativa...)
- ni (dostojne) kompatibilnosti z MS Office 2007
Pa še par stvari, ki ti začnejo načenjat živce...
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Mogoče zato, ker vsi ne uporabljamo računalnika tako?
Ja, v sanjah.Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
ali pa ko greste domov hibernate funkcije? Iz zadnje pride mašine v stanje dela v cca 10 sekundah.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, v sanjah.Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
ali pa ko greste domov hibernate funkcije? Iz zadnje pride mašine v stanje dela v cca 10 sekundah.
V tem času niti BIOS ne pride k sebi, kaj šele, da bi karkoli naložil z diska.