Oja me. Kislo pivo, tečne babe in butasti sogovorniki.A tebe sploh kej moti razen janše?
Oja me. Kislo pivo, tečne babe in butasti sogovorniki.
V čem se pa prilagajaš, če vidiš burko? Ali moraš vedno videti babjo rit, da se počutiš normalnega?
Kakšne zakone proti burkam pa imamo?Tako kot njih iztiri bikini, mene močno iritira burka. Prav nobene razlike med napol golo babo na Maldivih in hodečimi rjuhami v naši deželi.
Pa da se Bizi neboš razpočil, naj povem da se mi zdi normalno in fer, da mi spoštujemo njihove navade in zakone pri njih, oni pa naj spoštujejo naše.
Ampak bojim se da mi bomo to nekako razumeli, ampak kontra stran tega nikakor nebo mogla sprejet.
Če sem napisal, da me butasti sogovorniki živcirajo, to verjetno pomeni, da se z njimi ne družim, saj me menda nimate za mazohista?Ni potrebe po srbskem, imamo slovenskega - "povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si".
A mi hočeš povedat, da je zadnji čas , da sprejmemo zakon o prepovedi nošnje burk, hidžab, in nihabov? Če je tako, pa imava koooončno enakrat skupno mnenje.Kakšne zakone proti burkam pa imamo?
Eno je moteče, drugo pa PREPOVEDANO in moteče.