Ma pojma nimam...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ni nujno. To je tud ena moja kolegica počela z enim. In kaj je blo, odjebov jo je.
smirk-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Začni jo ignorirat in se ukvarjaj malo z kakšno drugo sošolko. Pol pa samo opazuj reakcijo. S takšnimi primerki slabše kot ravnaš rajš te majo. Ker si jim kao izziv, ko jih ne jebeš in si mal zajeban. Ampak s takšno se spustit v resno zvezo se ti ne splača, ker boš mogu skos prenašat takšne in drugačne igrce. More še mal odrastit. Vsaj še ene olimpijske počak.
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz bi na njegovem mestu diverzificiral svoj čas, trud in pozornost na druge ženske, ki so vsega tega več vredne in kjer je verjetnost dosega cilja višja, kot pri tej.
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz bi na njegovem mestu diverzificiral svoj čas, trud in pozornost na druge ženske, ki so vsega tega več vredne in kjer je verjetnost dosega cilja višja, kot pri tej.
grin1.gif

Se strinjam. Ampak včasih more kakšna takšna cvetka dobit lekcijo, da jo mal postav na realna tla.
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
NE dat slike ka bo Malcom še v njen kraj prlaufou za njo pol so pa še drugi tipi v *****. Drgač pa ji reč koji [censored], če reče ne se pa paš zjoki tko ka jst pa Dizzy

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
ksz

hvala, zanimivo branje...hja, saj vem kako stvari tečejo oziroma bi naj- ni mi problem povedat eni, da mi ugaja, samo sem povedal, da gre za sošolko in z eno je že bilo sranje potem pa mi ni še eno štorijo več...po drugi strani pa me izredno mika.
cry12bpy.gif

@Grisbi: Itak je starejša od mene, tak da bi že zdavnaj mogla odrast. Nop, nisem intelektualna k*rba, ker se ne spuščam v prijateljstva s privlačnimi dekleti- al so moje ali pa se pač samo poznamo
cool-1.gif

@ynos aka dr.phil:stari, ti pa mi deluješ kot en shizofrenik, vsak post menjaš mnenje

@mX: ne, ne dobiš slike...sicer pa dober nasvet(ta drugi post mislim)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Bo zdaj bolj razumljivo?

-kdor se obira mastrubira - cincal si preveč

-ni več prijateljstvo, ker jo hočeš podret oz. bit z njo... oz. odloč se kaj bi rad sploh

-zarad obiranja hoče ženska samo pozornost od tebe..., da ji nafilaš ego...vmes pa so drugi tiči v akciji. Si v friendship coni.

-jaz bi na tvojem mestu raje svoj čas posvetil kaki drugi ženski, ker se mi ne bi dalo ubadati z otročjim obnašanjem in bi mi bilo škoda truda in časa.., ki bi ga bila lahko deležna neka druga.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pa saj leta ne odražajo dejanskega stanja zrelosti,....pa tudi int.k. se velikokrat ne zavedajo, da so to postale,... ti ne želim nič slabega, samo dlje kot boš cincal, bolj ti bo privlačna, težje boš naredil korak, bolj bo bolela zavrnitev,...sploh pa si si že s tem sam odgovoril "ali je moja ali pa ni",..to se pravi, da nimaš kaj za izgubit, samo stanje boš imel razjasnjeno...good luck
zmaga.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Tega nebi mogla boljše napisat.

MiKa, razčisti s tem čimprej in jo postavi pred dejstvo. Dlje boš čakal, bolj boš blesav, nakonc jo bo pa pobrisala s kakim tvojm kolegom (ja, tko je to) ti pa v jok pa na drevo. Objasni situacijo in zahtevaj odgovor (ker grem stavit, da se mu bo skušala karseda v velikem krogu izognit, vztrajaj pri svojem - ne daj se). Pa nič se nazaj držat, ker babše točno ve, kaj dela!

In pa, sploh se ne obremenjuj s tem "ali bo spet sranje", ker to kar je zdej je še večje sranje
smile-1.gif
. Pa tudi če je nikoli več ne vidiš, kaj češ s tako babo, ološem brezobraznim. Razen če si emoconalni mazohist.

Mater, kaj je danes s temi babami, bote rekli... Samo smo si tudi dedci tukaj veliko sami krivi, ker se pustimo takole zaje*avat in vrtet in jim tako obnašanje dovolimo...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
mene ni še nobena, tko da ti bo kdo drug to mogu povedat. sm kr jz tist k druge pošila v [censored], kr vpraši kogar hočš
hysterical-1.gif