Ma pojma nimam...

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Saj sploh nena vem kak naj vprašam, tak da se ne čudit, če bo težje razumljivo...na faksu je ena sošolka, ki mi je dlje časa posvečala kar konkretno povečano pozornost(dolgi pogledi, zanimiva vprašanja ala kake ženske so mi vredi itd.-te so bile sumljivo njej podobne
grin1.gif
.

Komentar, ker mene zvija...?
crazy1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Če je Mariborčanka se niti ne trudi kaj preveč, ker ti jo bo itak slejkoprej malkom povaljal.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
povabi jo na pijačo in ji direkt v faco povej, da si jo želiš butnit
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Poskusi z mirroringom pa crossflow nuclear cavitation processingom, tko ynosu zmeri rata, sicer pa si pomaga z vodko, tko da s flašo utopi žalost.
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Počakaj, da še malo odraste in se začne obnašat letom primerno....

Drugače pa ji direkt povej, da ti je všeč,...kot prvo, če te odbije, boš vedel, na čem si, in ne boš po nepotrebnem izgubljal časa, kot drugo pa, če ne boš poizkusil, se boš lahko čez par let spraševal "kaj pa če..."

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ampak res, pazi se mx-a, je že zadost samo če se giblje po mb-ju!
hysterical-1.gif

Drugače pa nevem kaj naj ti svetujem, to moraš sam pri sebi vedet kaj nardit! Saj ti sam najbol veš kak je na stvari! Če ti je všeč pa misliš, da bi lahko bil z njo ...........in bla bla ji povej iskreno in boš videl kak pa kaj! Če pa ni črno je pa belo....pol pa tak veš kaj nardit
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Zdaj bo napisal, da mu je bad, ker tvega "prijateljstvo" ipd..
grin1.gif

Ta zadeva je prerasla prijateljstvo, odkar si ga je zaželel pomočit v njo... Sicer pa tudi on cinca in ne ve kaj bi.

Odloči se najprej sam kaj bi dejansko rad, potem pa v akcijo.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
in če ne odbije.....odnosa pa tudi ne spremeni? recimo...
shocked-1.gif

ali pa odbije, gleda ga pa kot sova in mu pošilja
smile-1.gif

ali odbije ampak da vedet da ji je ušeč v njegovi družbi....
shocked-1.gif

odbije z razlogom, da ima fanta...zaveda se pa da on ve da ga nima....
shocked-1.gif

ewo nikol nisem teh for razumu....a mi lahko bejbe pomagate razumet, kaj v takih situacijah plete v vaših glavah
confused-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Saj sploh nena vem kak naj vprašam, tak da se ne čudit, če bo težje razumljivo...na faksu je ena sošolka, ki mi je dlje časa posvečala kar konkretno povečano pozornost(dolgi pogledi, zanimiva vprašanja ala kake ženske so mi vredi itd.-te so bile sumljivo njej podobne
grin1.gif
.

Komentar, ker mene zvija...?
crazy1.gif

To vroče/hladno mi gre tko na jetra, da bi tako na peso ruknu. Nehi se z njo ukvarjat in naredi hladno, samo bodi skoz hladen. Ta ženska nima v glavi pošlihtan in jo malo samozavest daje. Ženska hoče bit s tabo, samo neki cinca in dreka. Če hoče igrici pa jih nej ima. Bodi hladen, zdaj pa da vidimo koliko vroča lahko rata. Pročej!
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ženska noče bit z njim. Paše ji pozornost, s katero pridobiva na samozavesti za svoje potrebe. Ali pa ga drži v rezervi, ker ima nekaj boljšega na lagerju.