M-Tehnika

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.326
2.574
113
Džabe ti je velik RVC, če nimaš obiska in prometa.

Glede na to, da je njihov osnovni RVC glede na prodajne cene kar visok, jim bo ta povečan promet, kar nekaj navrgel v sklad za pufe odplačat.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in piagolo

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.206
1.205
113
Mečkatorju manjka fokusa.
Obrestno-obrestni račun pa dela proti njim oz. njihovemu lastniku.
To je samo stvar časa, kdaj bo pristalo v prisilni poravnavi ali pa celo stečaju.

Največja slabost človeštva je nepoznavanje eksponentne funkcije. V slednjo spada obrestno-obrestni račun na pufe.
Biznis upada, dolg pa raste že iz naslova obresti. Skratka, čimprej mora napraskat čim več keša, da vrne del dolga, da se zmanjšajo obresti.
Kje je bila logika kao prevzet Tuš pri tej negativni kapitalizaciji, ne vem. Minus na minus ne da plus.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.037
200
63
Od 2.12. naprej je -50% popust. Sam povem. Pa ne se tepst. :norec:
Pa še res je. Danes pogledam, če spletna trgovina že deluje... zgleda da ne bo nikoli več. Zdaj imajo 50% popust na vse do 28.12..
Jaz sem ravno v soboto spet šel v Hura diskont, pa vidim da začuda pred tehniko ni gužve. In sem skočil še po tisti adapter za 1,5€. No delali sta dve blagajni, v vsaki pa cca 10 ljudi. Ampak ženske za blagajno so tako počasne, da sem čakal skoraj pol ure, pa čeprav je folk imel večinoma samo po en artikel. Eden je tovoril big zvočnik, drugi kompresor.... medtem pa se je na vhodu že nabralo okoli 50 ljudi in niso več spuščali noter. Ravno pravi trenutek sem ujel, zdaj pa nikoli več v tehniko.