M:Stik in Windows Vista

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Saj gonilniki za XP delujejo tudi na Visti. Izjema so grafični in printer driverji (mogoče bi se še kaj našlo). Mene zanima, če kdo tu ve, kako m:stik na Visti (x86 ali x64) v praksi deluje. Eno je podpora (uradna), drugo pa da vseeno 95% deluje, ampak platforma ni (uradno) podprta.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Bodi prepričan, da če bi zadeva delovala, bi to pisalo tudi na uradni strani... saj je njim v interesu, da bi čim več prodali.

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Deluje, M:Stik je potrebno najprej v xp jih nadgradi in dela, preverjeno na Visti x64.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Zanimivo.. ampak praktično neuporabno. Ampak to pomeni, da bi driverji načeloma res morali delati... nekako bi moral zadevo ročno usposobiti..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Bodi prepričan, da če bi zadeva delovala, bi to pisalo tudi na uradni strani... saj je njim v interesu, da bi čim več prodali.
Če dela enim, še ne pomeni, da dela vsem. In če trem od deset ne dela, bi ti lahko malo kaos naredili na support-u. Tega pa ene (resne) firme nočejo. Ker:
- delo za njih
-slaba reklama

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:

off:
na skb-jevi strani je tut pisalo, da pro klik ne dela na visti, ko sem vseeno poklical, so me "debelo gledal", zakaj naj ne bi delalo. in res deluje
wink-1.gif