M:Rokovnik noče sinhronizirati

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Takoj ko začne sinhronizirati mi javi napako: "Podatkovne zbirke ni mogoče odpreti"
Se je to že komu zgodilo in je rešil? Ne uspem rešiti težave.
Isto se mi zgodi, če hočem sinhronizirati preko Ovi.com

Hvala za pomoč

Uporabljam N95 8gb

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ali nimaš izbrano nič ali pa nekaj preveč:)
m:rokovnik je treba vzet mal z rezervo. včasih prime v ene 20poizkusu
smirk-1.gif

na ovi je stvar bolj tekoča:)

pri obeh pa se zalomi, če v nastavitvah obkljukaš kaj preveč. Recimo noben od niju ne podpira sinhronizacije bookmarkov. Če jih boš obkljukal, ti bo javlo napako.

Imam N5800, tko da ti točno za tvojga ne morem povedat, pri meni gre pa nekako takole: meni + nastavitve + povezovanje + prenos podatkov + sinhronizacija
tukaj si potem obkljukaš kaj želiš sinhronizirat. Z glave bi reku, da delajo na ovi: imenik, koledar, sms, beležke

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Lol fusion najlepša hvala. Ne razumem, ampak sem tudi na to pomislil in sem samo imenik izbral pa vseeno ni hotelo ne na ovi ne na M:rokovnik, ampak trenutno mi je samo imenik na M:rokovnik uspelo. Očitno to glede več poskusov resno deluje ali pa ne vem. Važno da dela :D najlepša ti hvala
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam čudno, da ti na ovi ne dela tisto kar sem jaz naštel. Ker meni dela

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Sedaj mi dela, samo ne pošlje mi SMSov :/ pa ravno tega nebi rad izgubil :/ Ker če mi je pa kaj užitek je pa branje SMSov na starem telefonu izpred 1-2 let
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Meni je sicer hitro slo skozi, ko pa sem ga odprl, sem videl, v cem je bila fora: 0 kontaktov ni prenesel gor. Edino ce ne podpira prenosa/sinhronizacije kontaktov, ki so na (super:) SIM kartici?

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Mislim, da SMS zaenkrat s tem telefonom sploh ne gre... če imam prave info
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

men dela sinhronizacija na M rokovniku ampak ali se da vse smse in telefonske stevilke iz imenika shranit na ta portal, ker meni na m rokovniku po sinhronizaciji pokaze nekih 5 smsov ki so predpotopni, sploh nevem iz kje jih potegne, kontaktov nimam nobenih.
Mam pa n5800 express

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Ja odvisno je, kaj imaš shranjeno na telefonu in na katerici in kaj imaš potem nastavljeno, da ti telefon prikazuje!