Luxuris - novi forex nateg?

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik kusprkuc1 pravi:
Zdaj sodelujejo z drugimi trgovalci na Forexu. (Če kdo izve, s kom, se priporočam za informacijo.)

To ne vem - na svojem www- ju pa imajo naslednjo misel dneva:

"Ne gre za to, ali vas bodo podrli, gre za to, ali boste spet vstali."

- V. Lombardi

Tole je res dobro napisano... Za enega naivneža, ki je vložil v forex in vse izgubil. Takemu lahko potem prodaš samo še motivatorja Smiljana.....

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Za vas izvajamo trgovalno strategijo, pri kateri pričakujemo 15 - 20 % letni neto donos.

Ali pa: "Nase izkusnje temeljijo na vecletnih uzkusnjah in odlicnem poznavanju trga".

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Le zakaj bi delal, raje prodam bajto, vložim denar tja, plačujem najemnino in še komfortno živim. :D

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40

Za komentar smo se obrnili tudi nekdanjega smučarskega asa Jureta Koširja, ki je za Luxuris posnel promocijski video spot. Danes pravi, da v produkte Luxurisa nikoli ni vlagal, da je z družbo sodeloval le kot promotor. "Bil sem promotor in ko se mi je v začetku leta iztekla pogodba sem sodelovanje z njimi prekinil," nam je povedal Košir.

Pred dobrim letom dni pa je Košir za Moje finance povedal, da je popolnoma zadovoljen z naložbo v Luxuris. Denar je, kot je dejal, vložil konec leta 2012 in je bil z dotedanjim gibanjem donosnosti zelo zadovoljen. Več v članku Razkrivamo skrivnost Luxurisovih 25-odstotnih donosov.

Tudi ta k smuča p'čas je vpleten...

Nazadnje urejeno:

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:

Pred dobrim letom dni pa je Košir za Moje finance povedal, da je popolnoma zadovoljen z naložbo v Luxuris. Denar je, kot je dejal, vložil konec leta 2012 in je bil z dotedanjim gibanjem donosnosti zelo zadovoljen.

To je izjavil zato,da je sploh dobil izplačan promotorski honorar
evil.gif

(če pa mene vprašaš,je pa sigurno tudi nekaj vložil in sedaj noče priznat,ker mu je nerodno,da se je spet nategnil pri nekem projektu...)

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Omenja Argonos BPH, Peko d.d., Tržič, Višje sodišče v Ljubljani in zasebno gospodarsko družbo.. Kje sem spregledal LUXURIS? Ajaaaaa zasebna gospodarska družba
wink-1.gif
LUXURIS-a še vedno ni med referencami, razen za "poučene vlagatelje".