Luxuris - novi forex nateg?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Neke ful donosne naložbe, visok minimalni vložek (kao "samo za resne").

FF n-tič? (tokrat iz naših logov)

PS: Prvi zadetek na google .... "is unrelated"
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
bral o tem ja in poznam tudi enega ključnih akterjev...ali je nateg ali ne, ne vem, se pa držim načela - če se nekaj predobro sliši, da bi bilo resnično, običajno ni.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A so te nagegnili ali samo denarja za minimalni vložek nimaš?
Ne eno ne drugo. Je pač bilo v novicah in ker smo podobne teme že imeli, sem povprašal.
Sem pozabil, da bom itak 100% dobil tričetrt off topic odgovorov...
smirk-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Lahko ti dam pravi odgovor, ampak ti si tako ali tako že vse o tem v novicah prebral.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.398
4.964
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A so te nagegnili ali samo denarja za minimalni vložek nimaš?
Ne eno ne drugo. Je pač bilo v novicah in ker smo podobne teme že imeli, sem povprašal.
Sem pozabil, da bom itak 100% dobil tričetrt off topic odgovorov...
smirk-1.gif

Kaj pa si pričakoval, strokovno expertizo?

Večina tukaj gor nima 500k da bi jih kam dala kaj šele 25k, takoj so pametni da je vse nemogoče in da je vse nateg, novice, 24kur ipd mediji so pa predvsem strokovno usposobljeni za ugotavljanje in podajanje mnenj... edino kar znajo delat je, da vsi krulijo v en rog iz katerga pa ven prihaja samo; nateg, kraja, guljufija, da bo vse propadlo... to kar ljudje kupujete...

Ko se bodo ljudje ukvarjali s stvarmi ki se jih res tičejo, naredil vse da sami kaj dosežejo, ne pa samo s prstom kazal kdo je kej zajebal in da to kar on dela je ziher nategavščina, NE BO NIČ DRUGAČE KOT JE!

Če imaš denar da bi ga vložil, se oglasi k njim naj ti razložijo kaj in kako delajo, kaj lahko dobiš in kaj izgubiš pol se pa odloči ali je zate ali ne.... Če pa nimaš tega denarja, pa se najprej potrudi da ga boš SAM zaslužil, brez da se obremenjuješ koliko kdo drug zasluži in kaj si privošči in ko boš to dosegel, boš pa že počas imal malo znanja in boš lahko ocenil ali je to možno ali ne....

Le čevlje sodi naj kopitar....

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
1.200 000% donos v 10 letih po njihovih pogojih?
hysterical-1.gif
700% so imele najboljše delnice...
40% donos v letu? Glede na njihove stroške, marže in obljubljene donose za končnega vlagatelja?
Natega, da se kar kadi...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
1.200 000% donos v 10 letih po njihovih pogojih?
hysterical-1.gif
700% so imele najboljše delnice...
40% donos v letu? Glede na njihove stroške, marže in obljubljene donose za končnega vlagatelja?
Natega, da se kar kadi...
Pa kje si ti budala Luxurisu našel produkt, kjer ponujajo 40% donos v enem letu...?
Ni čudno, da se takoj v naslovu pojavi beseda nateg... CaR Robertoooo....
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Na kratko...tace stran fantje.

Ko sem prebral intervju z njihovim kao direktorjem v Delu..hehe...jao no...

In pol še Jure košir, ki nam sporoča, kak je to ful fajn...

Oglašujejo da imajo nek skrivnosten, cudodelen sistem trgovanja, a skoraj prek študentskega servisa iščejo folk, ki bi znal z denarjem (beri, ki bo na koncu kriv, da denarja ni).

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Komentar

Buba? Podrl svet? Ti ti packi novinarski...
Jaz tudi v članku razbererem, da je pričakovan letni donos za stranko 25%... ti seveda trdiš, da je 40%...
Stranka odpre trgovalni račun, kamor nakaže denar... Nihče, razen stranke same ga ne more dvigniti, vpogled v račun 24/7... imaš prav, nateg stoletja...
hysterical-1.gif

Za finale je pa še dobiček neobdavčen, kot v razviti Evropi...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Na kratko...tace stran fantje.

Ko sem prebral intervju z njihovim kao direktorjem v Delu..hehe...jao no...

Točno tako! Ne rečem da jih ne bo nekaj celo zaslužilo,ampak velika večina bo pa izgubila,garantirano! Malo sem sicer presenečen,da je pri "projektu" zraven Pušnik...
Bom prilepil odličen komentar enega izmed uporabnikov pri članku na dnevnik.si:

In ključno vprašanje: z obljubljenim donosom prinese 10 mio eur v 10 letih par milijard. Zakaj so pri Luxurisu take dobričine, da raje trgujejo za "malega človeka" in dajo njemu 25% p.a., če pa bi lahko enostavno zastavili vse svoje premoženje in še Koširjevo in še banka bi jim dala denar, če bi dokazali, da konsistentno premagujejo trg.

torej,komur po prebranem tem odstavku ne potegne,da gre za nateg,potem mu pač ni pomoči...

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
...Slednji v svojih prospektih in dokumentih namreč navaja, da pričakovani 15-mesečni neto donos njihovega osrednjega produkta znaša kar 30 odstotkov (na letni ravni torej okoli 25 odstotkov). Glede na to, da mora vlagatelj plačati 3,9-odstotno vstopno provizijo, 0,5-odstotno mesečno trgovalno provizijo, ob tem pa si Luxuris na mesečni ravni vzame še 35-odstotni delež ustvarjenega dobička, so ti donosi po ocenah poznavalcev praktično nedosegljivi. Da bi Luxuris za svoje stranke dosegel tako visok neto donos, bi moral njihov letni bruto donos (brez upoštevanja stroškov in provizij) znašati skoraj 40 odstotkov...
Sem še izrezal smiselno celoto iz članka in ti poudaril point. Je čisto vseeno. Doseči morajo tako donos, da izpolnijo obljubo vlagatelju. Samarijani...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tole se sliši kot denarna piramida, takih donosov brez tega drugače ne moreš doseči.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Jst tole razumem čisto enostavno.

Vlagatelj, torej vi, ste edini upravičenec za razpolaganje s sredstvi na svojem trgovalnem računu LMAX. Luxuris Commodities deluje kot pooblaščeni izvajalec trgovalne strategije na računu.

Tole je , kot banka. Sem edini lastnik računa, banka operira z mojim denarjem in država jamči za moj denar. Tle je pa isto, samo , da ti nobeden ne more jamčit za tvoj vložek in denar bo preprosto izpuhtel, ti si pa še eden v vrsti z dolgim nosom. Lepo vas prosim, če bi bilo vse tako fajn in izi, bi v tako shemo vstopila sama država in smo v enem letu na konju.
Zato pa, dragi alterjevci, ne bit pogoltni , da ne izgubite še tistih nekaj € , ki so vam ostali. Kaj mislite, od kje črpajo ti organizatorji denar za svoje plače in stroške, ki niso majhni? Tukaj služi samo ozek krog ljudi in prijateljev, ne pa navadna raja z malo več denarja, ki nasede takšnim obljubam, ki se vlečejo od osamosvojitve naprej.
Pamet v glavo
ne-ne-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Kdor misli vlagat sem, naj si najprej prebere zgodbi Remius in Profit Club. Oboje klen slovenski produkt, "bajni donosi", epiloga pa klavrna za vlagatelje.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Točno to...

Ker v Slo bo potrebno popraviti on rek.."osel gre samo 1x na led"

Pri nas očitno osel gre neštetokrat na led in tud oslov nikol ne zmanjka
smile-1.gif

Prva je zdrava kmečka pamet in logika!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Čudno, da je po Grubeliču sploh še kdo v Sloveniji vzel Leasing... aja, normalno, saj oslov nikoli ne zmanjka...

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
In kaj ima leasing z nategi, za katere vsak preprost kmet lahko takoj ugotovi, da nekaj ne štima?