Luna nosi

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
A bi vedel kdo domač recept, kako preprečit to zadevo?

Zgodi se mi ene 5x na mesec, da kljubtemu da grem popolnoma normalno spat v spalnico, se zbudim
na kavču pred tv-jem ki je prižgan. (vedno na kanalu kjer sem ugasnil)

Probal sem z dosti hrane, probal sem brez hrane pred spanjem, zelo lačen, malo lačen, malo žejen, žejen,
vse možne varjante in moja punca počasi zgublja živce.

Redno zaklepama stanovanje in ključe mi ona skrije, da se nebi odpravil kdaj na pot. (ko sem bil 9 sem
se zbudil v sosedovi vrtni lopi, ob njej če sem natančen)

Skril sem že daljinec, ampak sem ga našel. Ko mi je daljinec skrila punca, sem tv prižgal ročno. Večkrat
tudi pustim odprt hladilnik, ampak nikoli nič ne vzamem ven. Zadevo sma že hotela ene parkrat posnet, ampak
se nikoli ne zbudim tisto noč.

Enkrat ko je šla moja na WC me je bežno videla v dnevno kako gledam tv, ampak me ni upala zbudit,
je bila pa zelo prestrašena in se je zaklenla v sobo. Vseskupaj je že zelo moteče, bil pri dohthtarju pa pravi
"bo minlo", jaz pa se bolj bojim da bo prej "minlo" mojo do mene.

Torej nasveti? (vezat na posteljo se ne mislim)

Hvala za pomoč, pa če bi se lahko vzdržali "tistih" komentarjev.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Jst se tud kdaj zbudim, pred pržganim tv-jem, pa ne vem kako sem prišel tja, hladilnik seveda dprt in luči prižgane, ampak to ponavadi zaradi alkohola
smile-1.gif

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Naredi si en TV vikend maraton - poglej same brezvezne chick-flicke
wink-1.gif

Po moje si v podzavesti ne boš več želel gledati TV-ja
wink-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
To ni luna, to te ugrabijo tista bitja iz vesolja in pač delajo na tebi poskuse ...

Več pa ne smem povedat!
redface-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.991
6.159
113
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
Opazu sem, da se tebi dosti tega dogaja v življenju.
Zdaj je vprašanje, če rad nakladaš ali...
... ali pa poste piše kar v spanju.
cool-1.gif

@MX
Šit stari, malo je jebeno tole. Jaz bi probal si nekaj okol noge zavezat.

Meni sicer zelo po redko luna nosi, pa vem da ni dober občutek. Na zadnje me moja draga vprašala če vem, da sem ponoči se z omaro pogovarjal/kregal. Baje je tudi njo blo strah kot malega mačka.
Še najbolj jebeno je ker lahko takrat narediš kako pizdarijo. Recimo da babnco vsekaš parkrat okol kepe. Naslednjo jutro pa se zbudiš pred bajto, pa lepo vidiš kako so cote posejane po dvorišču.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Je dokaj nevarno, za obe strani. Najbolj za "hodečega". Sošolec, ki je bil neposredno doma zraven naše hiše
ko sem še živel s starši, so ga kot otroka ko ga je nosila luna "na silo" zbudili. Tamali se je odpravil na sprehod
po hiši, in zalotil ga je foter, pred spanjem sta imela neko "vojno" okoli čokolade pred spanjem in ker je ni dobil
je foter mislil da jo na skrivaj išče in ga je za lase zvlekel v posteljo. Model se je seveda drl kot jesihar.

Še danes ko hoče nekaj nahitro povedat oz. je v kočjivi situaciji ko je treba hitro reagirat in pol kaj govorit jeclja.

Pred temni nikoli jecljal in ko so pri dohtarju povedli da se je to pojavilo zdaj, jih je vprašal, če ga je kdo kje v temi vstrašil,
če ga je kdo premlatil, ali pa ga je kdo zbudil ko je ponoči hodil okoli... Baje naj bi bila to posledica.