Mejduš KPL. Pa je šla guma, in to an avtu s tire kitom, ki ob presekanem boku nič ne pomaga. Še dobro, da sem začutil, da popušča (sem bil že na AC).
Luknja je biula že od včeraj zjutraj (sem jo videl), danes pa pozabil nanjo in prezrl (napolnila se je z vodo, pa se je ni videlo). Sicer je orenk usekalo, ampak je zgledalo, da je vse OK, dokler nism pospešil na avtocestno hitrost. Potem sem imel čas ravno še nežno zmanjšat in zavit dol (na srečo sem popuščanje začutil tik pred izvozom), na izvozu je že tolklo ko zmešano, na srečo je bilo le še kakih 60 na uro noter ...
No ja, policaji so šli poslikat luknjo, v ponedlejek grem KO stisnit odgovorni osebi na KPL (sem že po telefonu to najavil), pa na servis urihtat, da poberejo avto&zamenjajo gumo ...
Se bodo naučili, da več kot 24 ur ne zaflikajo luknje več kot pol metra premera in vsaj 25 cm globine ... Še dobro, da je doma še en avto ind a je bil koelga blizu, da nas je zategnil domov ...
Mater, sem besen.
No ja, malo je odleglo že, ko sem policaju povedal za KO (nevestno delo), malo zdajle, ko sem se razpisal, malo bo pa v ponedljek, ko bom KO tudi dal na zapisnik + inšpekcijo obvestil ...