Ne vem, če vas je večina opazila ampak jaz zelo pogrešam kakšen obisk "prejemnice" Nobelove nagrade naše eko Lučke Kajžef Bogataj in njene teorije zarote o globalnem segrevanju, visokih temperatur ipd. prenapihnjenih reči. Se še spomnite kako hitro se je pojavila v studiu 24ur ko smo poleti imeli 40°C? Taka, ekstremna
temperatura je traja vsega 15 dni, kar pa se mi zdi čisto normalno za naše kraje. Point vsega je pa bil, da opozori na GW.
No, bistvo vsega je, da se jaz tenutno sprašujem kje za milega boga so zdaj vsi tile eko, superduper future nature, co2 suxerji ipd., da se ne prikažejo na TV, predvsem 24ur studio in komentirajo tako nizke temperature, na Obali je vsako noč nižja tempetaura, zdaj čakam samo da pade ponoči pod 0. KJE STE? ZAKAJ ZDAj ne komentirate zadev in dokazujete visoke temperature?
Kje zdaj vidite medvede ki se šetajo, namestno da bi spali? KJE za božjo voljo??
Gl vprašanje pa se glasi: ZAKAJ SE ZDAJ NE POJAVITE NA TV?
No, bistvo vsega je, da se jaz tenutno sprašujem kje za milega boga so zdaj vsi tile eko, superduper future nature, co2 suxerji ipd., da se ne prikažejo na TV, predvsem 24ur studio in komentirajo tako nizke temperature, na Obali je vsako noč nižja tempetaura, zdaj čakam samo da pade ponoči pod 0. KJE STE? ZAKAJ ZDAj ne komentirate zadev in dokazujete visoke temperature?
Kje zdaj vidite medvede ki se šetajo, namestno da bi spali? KJE za božjo voljo??
Gl vprašanje pa se glasi: ZAKAJ SE ZDAJ NE POJAVITE NA TV?