lucidne sanje

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
KSZ

verjetno gre za zelo nizko samopodobo, potem pa lahko v sanjaš delaš kar hočeš, ker v resnici si pizdek..možno da je to.

hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.798
11.046
113
Ko boš prišel do velikega črnega in ne boš vedel, kako naprej, sem prilepi brainscreen pa bomo pomagali dalje.....
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ko boš prišel do velikega črnega in ne boš vedel, kako naprej, sem prilepi brainscreen pa bomo pomagali dalje.....
grin1.gif
Če se enako zgodi žabarju, naj ima s seboj fotoaparat.
evil.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
grin1.gif
Če se enako zgodi žabarju, naj ima s seboj fotoaparat.
evil.gif
Žabarju se to ne more zgodit, ker žabar ne kadi tega sranja!!!
cool-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
ksz

Kaj je to 100% res, da se v zraku lahko dotakneš električne žice pa te ne strese?

Res je.
smile-1.gif

V bodoče ni treba več zelo paziti, samo malček. Pa če se boš slučajno v žice zaflenčal, reševalcem z aluminijasto lojtro nekako skušaj preprečiti dostop. Edin, če ti s faznpriferjem prej dokažejo, da so odklopili štrom, pol lahko.
grin1.gif

baziran

Zelenc'
16. maj 2014
12
0
1
Če te zanimajo lucidne sanje si preberi knjihge Stehpena LaBega...maš pa na yt tut polno videov o tem. Zlo zanimiva stvar za prakticirat
smile-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
danes sn že mel ene tretji dan zapored take sanje, vbistvu je tak kot da bi igrco špilo :D zavedal sn se da sanjam pa sn kar letel po lufti pa take bedne :D jih je kdo od vas že mel? Pa več faz je

Eh, ti imaš še dokaj srečo. Sam redko sanjam, kadar pa, me pa lovijo kaki volkovi (še največkrat) ali kake druge podobne zveri, tudi mutirane. Veš kaka *eba je če te tolikokrat požrejo kot so mene
uf-1.gif

No, sej vedno me pa le ne ujamejo
grin1.gif

Lp.

B81

22. jul 2007
37.798
11.046
113
Pomeni, se zbudiš ko te ujamejo? Zdaj glede pošasti itd....morda preveč PSP?
smile-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pomeni, se zbudiš ko te ujamejo? Zdaj glede pošasti itd....morda preveč PSP?
smile-1.gif

Ne, iger nobenih ne igram. Je pa različno, največkrat se zbudim preden me ujamejo, včasih se zutraj tega spominjam, lahko pa le kak odlomek...ampak vse skupaj ni tako pogosto da bi bilo preveč moteče. Pa ti?

Lp.