"lovec" ali "plen"

brezkomentarja

Pripravnik
19. jul 2007
92
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Manipulatorka!
grin1.gif

Zakaj že?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

okej, malo lovis, streljas, meces trnek, zategujes itd..pol se picki zmesa pa te ozmerja, ces, ce bo kej mela s teboj bo ze sama rekla. Lovec se skrije v luknjo ali pa gre lovit kaj drugega, uno bejbiko pusti na miru...ja pol pa je spet vse narobe, ker ignoriras...kao.

jebte se s temi lovskimi jaz pravim
evil.gif

hysterical-1.gif

Damn, kaj si pa to spisal.
hysterical-1.gif

Dejstvo pa je, da če se sliniš okoli bejbe običajno ni nič: če pa igraš oz. si
evil.gif

Najlepše je gledat, kako se trudi in če na koncu popustiš tudi misli, da te je ona ujela.
evil.gif
.

@Scorpy: second opinion?
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ne, sploh ni res...na koncu je samo to, ce je kemija, nobenga lovljenja in nic... sistematični lov zadeve ponavadi samo zaplete.
Ce je privlačnost prava na obeh straneh, se itak vse zgodi samo od sebe, dasiravno ni eden obremenjen z vsem zivim samo s tapravim ne.
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja ja mtl sej razumem
grims-1.gif

drgač pa...jst...ah ne vem ampak je čist odvisno od situacije a sm raje lovec ali plen
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Meni je fajn, če kdaj vidim žensko v vlogi lovca..., Vsaj vidim, da ima neko samozavest (to opazim če je luštna.., če ni, potem že prej spizdim stran
grin1.gif
)...., ta samozavest + malo naughtyness = dobitna kombinacija.

Včasih pa paše biti tudi lovec.
smile-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
hmmm, bom rekla da sm bla že lovec... in verjetno bom še kdaj... itak pa tut plen... čis odvisno je od počutja, situacije, itd. ... pr simpatičnih fantih se kr pustim pregovarjat pa to... ampak v nasprotnem primeru pa na hitr nekok odpikam, sam nism nesramna... razn če me RES PRISILI V TO, da morm bit...
smirk-1.gif

He he... zdej sm sicer na lovu za enim... hihi... sam vidm da ma tut on lovsko kri... tok da ne vem kdo "bo" tle plen...
evil.gif

mish

Pripravnik
18. avg 2007
181
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik NeGrA pravi:
He he... zdej sm sicer na lovu za enim... hihi... sam vidm da ma tut on lovsko kri... tok da ne vem kdo "bo" tle plen...
evil.gif

Tko je prov, najbolša kombinacija - sploh pa če se že gremo enakopravnost ...
grin1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Citat:
Uporabnik mish pravi:
Citat:
Uporabnik NeGrA pravi:
evil.gif

Tko je prov, najbolša kombinacija - sploh pa če se že gremo enakopravnost ...
grin1.gif

hehe, se strinjam ja... čis ugodno, zame in za njega
evil.gif

brezkomentarja

Pripravnik
19. jul 2007
92
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik brezkomentarja pravi:
Citat:
Manipulatorka!
grin1.gif

Zakaj že?

Ker brišeš meje.
grin1.gif

Kako pa naj se potem uboga zelena bratovščina še znajde?!
confused-1.gif

Ta "zelena bratovščina" si je sama skuhala to juho, ki jo mora vročo pojesti tisti trenutek ko so začeli sprejemati ženske medse.
Če dober razmislim so praktično oni začeli s tem brisanjem mej - ženska lovec...
hysterical-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ksz...

Meni je pa kul biti v vlogi lovca,....dokler vse ne traja predolgo,....samo če mi je pa kdo res preveč všeč, potem sem pa ko rit,..ne spravim skupaj enega pametnega stavka, pa najraje bi kam pobegnila
stupid-1.gif
Ne maram pa, da sem preveč v vlogi plena, se pravi, da je tip non-stop nekje okoli mene, mi skoz nekaj teži, skratka, da je preveč vsiljiv,...to je pa čisti turn-off

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če potegneš črto
grin1.gif
ugotoviš, da je je**o biti tako eno kot drugo.

Biti lovec je hudič, če ti ne uspeva pri lovljenju, biti plen je tut hudič, če lovec ne obpua
grin1.gif
)

no sam recimo grisbi, kok časa bi pa bila lovec? pa da te recimo tip še vleče za nos pa zavaja
stupid-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
par sekund ( oz še to ne) je potrebno da se ugotovi če si enmu res ušeč al pa ne. če pa tega ne zmoreš, imaš pa jezik in vprašaš. jebeštrga je jeba to vprašat, ampak vsaj veš kje si

amm kako si pa zdej pršla do tega da so te tipi copate? in a ti veš da ženske v večini primerov sploh ne povejo tipu da nebo nč, ampak mu dajejo "namige" katere samo one razumejo
bonk.gif