Louis Vuitton fake torbice?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ure
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj bi žensk rabile torbico, ki dolgo zdrži, če pa imajo po 10 torbic, pa še ena ziher ne paše k vsem oblekam.
grin1.gif

Ženske imajo torbice, moški imajo tehniko.
tongue-1.gif

Potem se pa skupaj odpeljeta po nakup v eurospin
bonk.gif

grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne le kupovanje, ponekod (recimo Francija) je kaznivo že, da imaš ponaredek. Bi se prav semejal, če bi šla kaka take bejba s fake torbico tja, pa bi jo oprali za 3k€ (toliko je kazen tam za imet fake robo) ...

Kar je seveda trapasto, saj nestrokovnjak ne more vedeti, da je torbica ponaredek...pač kupiš second hand in si kriv, ker nisi torbičar...

Pac ne kupis second hand robe, pri kateri ni dokazila o poreklu zraven (kar je recmo racun iz uradne stacune). Kupis novo pri uradnem prodajalcu, pa nimas skrbi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
V LV trgovinah imajo original robo ... In v normalnih trgovinah ni fake racunov. In ce ti v Gallerie Lafayette fake prodajo, so oni krivi, ne kupec.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Mi zna kdo povedati kakšne so cene originalnih torbic? Ker je očitno doba teh fake torbic in mi grejo ponosne lastnice le teh že pošteno na živce, seveda pa vsaka doda "ne, original je, so mi jo kupile kolegice za rojstni dan".
Seveda obstaja možnost, da je original vendar si temu primerno tudi oblečen ali pač?

LP

Moja sestra je fake-purse-wallet-shoes expert. Kot klošar za ure recimo.

Že z očesom vidi če je taška orgi ali ne, ponavadi jih izda kovina ali nogice na dnu torbice. Če pa z očesom nemore pa jo mora samo potipat; v notranjosti; zunaj ti prevaranti včasih uprabijo solidne materiale. Vsekakor pa pri nas po cestah ko kaj se svetijo LV znakeci
so vse "turčini" in "čajnezerji". Vitonko ena mladenka nebo imela, prvič ker zgleda ta torbica na njej, kot mercedes s na mladem fantu,
drugič pa se za ceno vitonke komplet cela obleče v guess in je še bolj modiš.

Zaenkrat pa v mariboru LV scena izredno šepa, v ljubljani bi znalo bit boljše, ampak ne kaj bolj, kod pa danes da 500 za torbico,
če se za ta denar ena mladenka obleče za zimo, jesen, poletje, pomlad v enem stradivariusu, mora imet pošten karavan da vse to odvleče, potemtakem da je ena v LV, mora letno za cote zapravit med 10 in 15k. Ostanimo resni, toliko še Plemeniti ne zapravi za gvante in kravate.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V LV trgovinah imajo original robo ... In v normalnih trgovinah ni fake racunov. In ce ti v Gallerie Lafayette fake prodajo, so oni krivi, ne kupec.

Delaš kot prodajalka v LVju, pa kakšno torbico tako malo zamenjaš? Nebi vrjel kolko je tega, v sportnini al v tomas sportu so jih dobili z nevem koliko sto falšaki.

Kaj pa ena ki je LV vidla na hiltonovi ve kaj je orginal kaj pa ne. Falšak stane 200$, material je za nepoznavalca dovolj kvaliteten, hop gremo v akcijo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Da mi moja v skupnem gospodinjstvu sanja o taki torbici za 500eur dalje jo nagonm cez vrata. Matr od tehnike vsaj nekaj je, ne pa faking torbica ki me briga ce drzi 200 let ce pa jo zenska nosi max leto potem je pa ze druga zunaj. 200eur bi bila vredna tista ki bi spreminjala barve za razlicne obleke, tako pa lahko das 200Keru za torbice pa bo komaj zadovoljna,

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Da mi moja v skupnem gospodinjstvu sanja o taki torbici za 500eur dalje jo nagonm cez vrata. Matr od tehnike vsaj nekaj je, ne pa faking torbica ki me briga ce drzi 200 let ce pa jo zenska nosi max leto potem je pa ze druga zunaj. 200eur bi bila vredna tista ki bi spreminjala barve za razlicne obleke, tako pa lahko das 200Keru za torbice pa bo komaj zadovoljna,

Vidi se ti da si omejen... nič drugega ti ne morem reči..

izistyle

Pripravnik
22. sep 2007
288
0
16
NG
picke imajo take torbice ... sam not pa 10 € , pa niti za čike nimajo ! ojojo .... to so same K urveeeeeee

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj bi žensk rabile torbico, ki dolgo zdrži, če pa imajo po 10 torbic, pa še ena ziher ne paše k vsem oblekam.
grin1.gif

Ženske imajo torbice, moški imajo tehniko.
tongue-1.gif

10!? 10?! pa to ni nč!

Moja ma 2 polici v omari zasedeni, pol morm pa kopat ko iščem badminton lopar tam nekje spodaj....

Sicer nimam kaj, dokler je njen denar, ampak placa pa zaseda...
grin1.gif

Drugač pa govorijo o nekih manolo blankih čevljih, pa naj jih kar kupi, za 600eur ji lahk zrihtam doživljenjsko zalogo Alpine...
wink-1.gif

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
ksz

Res so mi smešne debate tipa, kaj mi bo Chopard ura za 4 jurje, če pa mi casio za 30€ povsem dostojno kaže čas. In takšne debate se pojavljajo okoli čevljev, torbic, oblek,... you name it. Po domače se temu reče "nije žvaka za seljaka". Pa nimam 500€ za torbice, ampak se pa tudi nikoli ne žolčim, kdo in zakaj daje takšen denar za torbico. Verjetno ne nekdo, ki hodi po špecerijo v Hura diskonte.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
V Vietnamu jo dobiš za okol 50 eur.
Tud v Benetkah sem jih vidla, ampak so bile že od daleč fake. Za ceno pa ne vem.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne rabiš tako dale, ti pejt do Bosne pa boš tudi tam videla, da so že na daleč fake.

Za Benetke malo dvomim, da si je nekdo upal prodajati fake. Lahko so bile podobne, vendar brez LV znakca. Tudi niggerji v Trstu ne prodajajo več Hugo Boss ponaredkov, ampak Hugo Bloss.

Podobne teme