Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Mi zna kdo povedati kakšne so cene originalnih torbic? Ker je očitno doba teh fake torbic in mi grejo ponosne lastnice le teh že pošteno na živce, seveda pa vsaka doda "ne, original je, so mi jo kupile kolegice za rojstni dan".
Seveda obstaja možnost, da je original vendar si temu primerno tudi oblečen ali pač?
LP
Moja sestra je fake-purse-wallet-shoes expert. Kot klošar za ure recimo.
Že z očesom vidi če je taška orgi ali ne, ponavadi jih izda kovina ali nogice na dnu torbice. Če pa z očesom nemore pa jo mora samo potipat; v notranjosti; zunaj ti prevaranti včasih uprabijo solidne materiale. Vsekakor pa pri nas po cestah ko kaj se svetijo LV znakeci
so vse "turčini" in "čajnezerji". Vitonko ena mladenka nebo imela, prvič ker zgleda ta torbica na njej, kot mercedes s na mladem fantu,
drugič pa se za ceno vitonke komplet cela obleče v guess in je še bolj modiš.
Zaenkrat pa v mariboru LV scena izredno šepa, v ljubljani bi znalo bit boljše, ampak ne kaj bolj, kod pa danes da 500 za torbico,
če se za ta denar ena mladenka obleče za zimo, jesen, poletje, pomlad v enem stradivariusu, mora imet pošten karavan da vse to odvleče, potemtakem da je ena v LV, mora letno za cote zapravit med 10 in 15k. Ostanimo resni, toliko še Plemeniti ne zapravi za gvante in kravate.