Louis Vuitton fake torbice?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Mi zna kdo povedati kakšne so cene originalnih torbic? Ker je očitno doba teh fake torbic in mi grejo ponosne lastnice le teh že pošteno na živce, seveda pa vsaka doda "ne, original je, so mi jo kupile kolegice za rojstni dan".
Seveda obstaja možnost, da je original vendar si temu primerno tudi oblečen ali pač?

LP

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
samo dobri ponaredki so po 100, 200 dolarjev ...

bivša, ki se kar spozna na te stvari, pravi, da lahko navadna Vuittonka stane nekje 500 eur. in potem gre še samo navzgor ...
wink-1.gif

dvomim, da so kolegice lahko zbrale 500 eur za kolegico za brzdej ...
wink-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
A ni bol, da ma ponaredek teh grdih torbic, kot, da vrže 500+ ojrou in jo pokuzla usa pjana k gre iz topa
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz sem hoto svoji bivši kupit LV denarnico iz Abu Dhabi-ja in so ble cene od 250€ naprej. Tak da torbice se gibljejo od 500€ naprej ja.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
koke zmesane oprane
crazy1.gif

aja, kupovanje ponaredkov v EU je kaznivo in te zna prit drazje kot original, ce mas smolo pa naletis na undercover copa...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Ne le kupovanje, ponekod (recimo Francija) je kaznivo že, da imaš ponaredek. Bi se prav semejal, če bi šla kaka take bejba s fake torbico tja, pa bi jo oprali za 3k€ (toliko je kazen tam za imet fake robo) ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
posebnega je to, da so večne. materiali, ki so uporabljeni, so najboljša usnja, šivi so menda full premišljeni in se ne trgajo, kolikor je ena kolegica pravila, je zadrga (ako je prisotna) všita tako, da se zlahka zamenja, ker je to v stvari edini pokvarljivi del torbice.

ima kolegica original, pa druga kolegica ponaredek, zanimivo, da istega modela (no, onidve se ne bi strinjali ampak meni sta iste), pa je razlika, ko pogledaš od blizu, ko noč in dan, ko pa se materiala dejansko dotakneš, pa tudi začutiš, da je res dobro narejena.

čeprav, ni šans, da za torbico dam več kot 200 € ... no, če je Domke fototorba, pol ja, ampak fototorba je itak specifična roba, je že zato dražja ...
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj bi žensk rabile torbico, ki dolgo zdrži, če pa imajo po 10 torbic, pa še ena ziher ne paše k vsem oblekam.
grin1.gif

Ženske imajo torbice, moški imajo tehniko.
tongue-1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
čeprav, ni šans, da za torbico dam več kot 200 € ... no, če je Domke fototorba, pol ja, ampak fototorba je itak specifična roba, je že zato dražja ...
tongue-1.gif

zakaj pa si ti sploh kupujes torbice
smile-1.gif
?

• Všeč mi je
Reactions: B81

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne le kupovanje, ponekod (recimo Francija) je kaznivo že, da imaš ponaredek. Bi se prav semejal, če bi šla kaka take bejba s fake torbico tja, pa bi jo oprali za 3k€ (toliko je kazen tam za imet fake robo) ...

Kar je seveda trapasto, saj nestrokovnjak ne more vedeti, da je torbica ponaredek...pač kupiš second hand in si kriv, ker nisi torbičar...

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Sami strokovnjaki..
smile-1.gif

Dobra torbica stane kar nekaj denarja... in to z razlogom... gor je Dizzy lepo napisal zakaj... in miljon torbic imajo ponavadi afne, ki imajo tudi miljon neudobnih čevljčkov, po večini ponaredkov za 20€ iz Deichmana... take so dirketne za ob bok nekemu Bokiju z steroidi napumpanimi rokami, premajhno majco, roza hlačami in DG očali... pa belega BMWja ne pozabit...

Louis vuitton torbice so super, ampak samo če jo zna potem punca nosit in kombinirat... sej ne potrebuje miljon torbic za neke dobre kombinacije... sicer pa večina takih punc, ki imajo miljon stvari v večini primerov izgleda primerno oblečena samo za na Colllege [censored] Fest...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sej nimajo spet nekih hudih cen ... ble

Moja stara ima torbico za 300€ in za 50€, razlika je več kot očitna.
smile-1.gif

Drugače pa ... Tudi če bi bile torbice po 5000€, bi jih folk še vedno kupoval, ker se je pač treba preseravat.
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Najbolj smešno pa je, da moški sploh ne opazimo torbic. Ker jih moški ne opazimo, ženske pa jih...so te torbice za delat druge ženske fovž.

Zdaj mi je mal bolj jasno.

Podobne teme