Loterija Slovenije

__Res_ne_Vem__

Pripravnik
25. nov 2010
48
0
6
39
Pozdravljeni!

Za spremembo sem se odločil, da bom izpolnil listek za Loto. Seveda sem to naredil kar preko eLoterije, torej preko interneta. Zanima me, kakšno kombinacijo se najbolj splača vplačat, ker to delam prvič? 8 številk plus lotko? Je že kdo kdaj kaj zadel?
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
467716-post_slo.gif

jezen.gif

drugač pa sem do sedaj dobil le sedmico ene parkrat. tak da se ne splača za drobiž špilat.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik __Res_ne_Vem__ pravi:
Zanima me, kakšno kombinacijo se najbolj splača vplačat, ker to delam prvič?

Takoj, ko ugotovim, katere delnice in katere denarne valute bodo šle v naslednjem letu gor, ti sporočim. Velja?
smirk-1.gif

Oziroma prvih pet že vem... 4, 5, 15, 16 in 23. Zadnji dve mi samo še manjkata...
hysterical-1.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
Jaz mislim, da on sprašuje kakšno kombinacijo številk naj vplača, recimo z 8 ali 9 ali 10 ali 11 številkami in tako naprej.
Ne sprašuje katere številke.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ja, in?

Saj je popolnoma vseeno. Več denarja daš, večja je verjetnost dobitka... ampak v končni fazi boš na dolgi rok izgubljal približno 5-10 procentov vloženega denarja na krog (če vedno igraš za isti znesek).

Saj veš, kaj pravijo upravitelji iger na srečo tistim, ki trdijo, da "imajo sistem"?

- Kar pridite, kar pridite...
hysterical-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Again - tako kot je vseeno, katere številke obkrožiš, tako je popolnoma vseeno tudi, koliko jih obkrožiš. Verjetnost zadetka je premosorazmerna s ceno srečke in obratno.

Oziroma najbolje je vzeti najcenejšo možno srečko - tako vržeš stran najmanj denarja.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Pa daj Jernej, saj vemo da si pameten , razgledan in še kaj
priden.gif
ampak vzvišen pa resnično ne rabiš biti.
Tipo prosi za nasvet....

In kjub temu da iger na srečo ne igram mi je jasno, da ne potrebuje "vedeževalke"

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Loto je samo še ena oblika hazardiranja, ki pa je družbeno precej sprejemljiva. Ampak v bistvu se popolnoma nič ne razlikuje od rulete, blackjacka in avtomatov.

HOUSE ALWAYS WINS.

Resnično ne vidim, kakšen drug racionalen nasvet bi bil tu še na mestu.

Oziroma vidim enega. Ničelna točka. Torej vrednost vložka, pri katerem ne moreš izgubiti.

Za slovenski loto znaša (39nad7) * 0,30 EUR = 4.614.281,1 EUR

Toliko denarja moraš porabiti in boš zagotovo zadel. Če je glavni dobitek višji od tega, lahko poizkusiš. Ampak še vedno je tveganje, da si glavni dobitek deliš.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.058
414
83
Plus da slabo tretino dobi država, tako da je zgornji znesek še nekoliko premajhen
smile-1.gif

Edit: občina pardon

Nazadnje urejeno: