Loterija - ideje za potrošnjo denarja

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Jst bi pa nove zimske gume kupil.
cheer.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
starim zazidal eno malo hišo, novi avto pa en fajni dopust, za sebe enako, v službo kot tako ne bi več hodil, bi začel vlagat v startupe
smile-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Večjo posest nekje v SLO ter manjša hiša.
Stanovanje v centru LJ ter stanovanje v eni izmed EU prestolnic.

Opravljanje vseh tečajev ki me zanimajo.

Nekaj v banko ter nekaj v naložbe, večinoma v startupe ter firme v katerih imajo produkte katere cenim in spoštujem.

Delal bi še vedno vendar manj tam nekje 3-4 dni na teden.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
Skromni ste pobje. Ne vem, če je kateri do sedaj "zapravil" milijon. Ok, razen dveh, ki jima je Cerkev vse pobrala.
Kaj pa pijača, babe, rokenroll?

Recimo mesec žuranja v Moskvi. Babe da dol padeš, cene v določenih lokalih tud. Pa hitro imaš kup parazitov, ki so tvoji frendi.

Sicer pa ja jaz bi ene 3MIO zadržal zase in svojo družino, 1MIO bi pa raztalal frendom, širši familiji pa kaki revni družini bi tudi stisnil kakih 100jurju.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Skromni ste pobje. Ne vem, če je kateri do sedaj "zapravil" milijon. Ok, razen dveh, ki jima je Cerkev vse pobrala.
Kaj pa pijača, babe, rokenroll?

Recimo mesec žuranja v Moskvi. Babe da dol padeš, cene v določenih lokalih tud. Pa hitro imaš kup parazitov, ki so tvoji frendi.

Sicer pa ja jaz bi ene 3MIO zadržal zase in svojo družino, 1MIO bi pa raztalal frendom, širši familiji pa kaki revni družini bi tudi stisnil kakih 100jurju.
Sem mislil da to žuranje spada v sklop "jej i [censored] won, lets have a party"-ki traja seveda cel mesec in komaj zagoniš 100k€ in se komaj kaj pozna
smile-1.gif

Moji bližnji prijatelji pa niso taki žurerji da bi se to v celem mesecu kaj bistveno poznalo na računu. Brez kazinoja seveda, tja ne hodim. 5 star hotele pa tudi ne rabim.
Paraziti... samo če jih hočeš. Takih ljudi ne rabim okoli sebe. Ne sedaj ne potem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.342
7.094
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
ON je že prestar :D
Zihr pa kej denarja v obnovitev partizanskih spomenikov
kar v drazgosah zacni (aja so ze) da se ne bodo stare mame lomile zaradi "vandalizma". (preverjeno na popu)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Bolj ko gledam vaše ideje za potrošnjo miljonov, mater, eni si res ne zaslužite tolko dnarja, sej ga enostavno nebi znali živet.

Numy bi še naprej hodil v službo, mater, kje pa delaš da je tako fajn? Pri Googlu?

Kupi se 500k jahturina, hiša tam, tam in tam, apartman na križarski ladji ipd., ipd., cesna, da ko se mi sprdne čez pet ur smučam
v italiji in ko se mi sprdne drugič se namakam kje v afriki. In tako veselo trošiš miljone, ko padeš na "samo" pet miljonov, pa malo
poštudiraš kaj bi se sedaj dalo naredit da bi se nekaj denarja začelo vračat. Sigurno z gradnjo bloka nimaš kaj izgubit.

Ampak ne Numy bi mel na banki 15mio, zjutraj 5.35 pa bi še vedno budilka zvonila... Jaz vem da sem nor, samo niti slučajno pa
nisem tako neumen kot nekateri.

Kak trust/master si bi vrjetno kupil kolo, da več zjutraj nebi rabil peš 3km na avtobus v službo.

Ne pozabite, da težko zaslužit je samo prvi miljon, nato gre samo od sebe, ben franklini nategujejo od zadaj ben frenkline,
pa kaj vam bi razlagal, če za vas se da denar samo zapravit in nič drugega.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Na Dunaju, na Freudovem institutu take ljudi rade volje vzamejo, da šudentje potem lahko raziskujejo in delajo doktorske disertacije.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Bolj ko gledam vaše ideje za potrošnjo miljonov, mater, eni si res ne zaslužite tolko dnarja, sej ga enostavno nebi znali živet.

Numy bi še naprej hodil v službo, mater, kje pa delaš da je tako fajn? Pri Googlu?

Kupi se 500k jahturina, hiša tam, tam in tam, apartman na križarski ladji ipd., ipd., cesna, da ko se mi sprdne čez pet ur smučam
v italiji in ko se mi sprdne drugič se namakam kje v afriki. In tako veselo trošiš miljone, ko padeš na "samo" pet miljonov, pa malo
poštudiraš kaj bi se sedaj dalo naredit da bi se nekaj denarja začelo vračat. Sigurno z gradnjo bloka nimaš kaj izgubit.

Ampak ne Numy bi mel na banki 15mio, zjutraj 5.35 pa bi še vedno budilka zvonila... Jaz vem da sem nor, samo niti slučajno pa
nisem tako neumen kot nekateri.

Kak trust/master si bi vrjetno kupil kolo, da več zjutraj nebi rabil peš 3km na avtobus v službo.

Ne pozabite, da težko zaslužit je samo prvi miljon, nato gre samo od sebe, ben franklini nategujejo od zadaj ben frenkline,
pa kaj vam bi razlagal, če za vas se da denar samo zapravit in nič drugega.

to vse je fajn, če imaš seveda družbo s seboj... če si sam na takih potovanjih, zna biti zelo dolgčas.

moje sanje?

Odprl bi en hud pub ali pa mogoče dnevni bife.
Kupil bi si eno srednjo bajtico.
Prijateljem bi omogočil, da si kupijo kakšno stvar, k si jo drugače ne bi mogli.
Kakšen vikend v trenti, na morju.
Aja, pa motornega zmaja bi itak imel!
Predvsem bi pa poskušal biti skoz nekako zaposlen, saj če cele dneve samo lenariš in luftaš hitro zgnjieš. od znotraj na ven.

Nazadnje urejeno:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Če prav vem so samo 4 miljončki v igri. To gre pa hitro s takim mišljenjem kot ga imaš ti.
No seveda pa praviš da znaš to tudi obrnit, potem je to druga zgodba.
Ostali nismo naravni v obračanju takih denarjev in zato začetna previdnost po mojem mnenju ni pretirana.

Ko pa se navadiš na tak denar je pa seveda druga zgodba ti pa drugačen človek.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
mX je reko kdor nima miliona je siromak
cool-1.gif

Jaz bi naredo kakšno taborišče, vsaj po slišanem. Za raznorazne šipce,brazilce,okvirje in vse parazite. No niso samo paraziti, so tudi "mafijozoti" ( 10vs1), ljubitelji barvnih kovin itd. Samo pod tuše bi hodli.
evil.gif

Nisem sovražno nastrojen..

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Se nekaj sem se spomnil.. v kaksen mrezni marketing ala herbalife bi vlozil vse..

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Prvo kaj bi naredil s tem denarjem ... še takoj naslednji dan bi si šel rihtat papirje za novo hišo, plačal "veliko" denarja delavcem, ki bi jo res vrhunsko naredili, potem pa ... brez kakšnih nasprotujočih se pomislekov, bi se odpravil "obračat" našo mati Zemljo.