Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na pravem žaru malo težje, ker od njega zelo kaplja mast. Na plati bi šlo.
Začiniš, flikneš v ponev brez masti(jo bo itak sam dovolj spustil), spečeš in na koncu posoliš.
Najbolje file s kožo na žar. Začiniš in ga na vročo rešetko položiš s kožo navzdol. Pečeš brez obračanja dokler meso ne gre narazen z vilico. Fino je imet pokrit žar, lahko pa tudi na navadnem preko fileja postaviš kako kovinsko posodo ali pa kar kos alu folije. Meso bo tako dobilo več okusa po dimu. Za mast se ne sekiraj preveč ker koža na ta način služi kot podlaga. Meso serviraš tako da ga ločiš od kože z lopatko jn zavržeš kožo. Na ogenj lahko dodaš še kake sekance za dim.
Sem ga ravnokar spekel in pojedel, na žaru. Marinada sol, poper, rdeča paprika, česen v prahu, bazilika, peteršilj, olivno olje. Dodal sem še par sekancev za aromo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.