London spanje 2 noci

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
877
106
43
Ima kdo kak namig/predlog…dve noci dva odrasla dva otroka pa da je cimboljsa povezava na pes ali minimalno javnih prevozov za okoli kar pac v dveh dneh lahko gres okoli.
Zelja je da je z zajtrkom ni pa nujno ce je kaj pametnega v blizini…naj bo p/p. …ugodno a ok.
Vem da je L drag ampak 1k ne bi dajal

hvala v naprej

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.152
77
48
125
Ima kdo kak namig/predlog…dve noci dva odrasla dva otroka pa da je cimboljsa povezava na pes ali minimalno javnih prevozov za okoli kar pac v dveh dneh lahko gres okoli.
Zelja je da je z zajtrkom ni pa nujno ce je kaj pametnega v blizini…naj bo p/p. …ugodno a ok.
Vem da je L drag ampak 1k ne bi dajal

hvala v naprej
Če priletiš na Gatwick, potem glej v okolice Victorie, imaš direkt vlak iz letališča, ena vmesna postaja (Southern line, Gatwick express je dosti dražji in samo par minut hitrejši; karte lahko kupiš na avtomatih, lahko pa samo kartico prisloniš pred vstopom).

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.152
77
48
125
Potem pa glej okoli Liverpool street station, imaš 5 linij podzemne.
Glede zajtrkov, tega je v Londonu ogromno, od raznih verig do manjših bolj "fensi" zajtrkovalnic.

MojsterS

Majstr
10. sep 2007
1.499
374
83
Jaz bi iskal nekaj blizu podzemne (na peš), ki ima dovolj povezav v Inner circle delu, ker si boš itak vse ogledal tam. Z zajtrkom da, ker je hrana zunaj seveda draga, razen, če si vzamete v raznih kavnih verigah nekaj, imajo dovolj izbire. Ampak meni osebno je zatrk na potovanju v hotelu lep luksuz, ki ga ceniš, če ga imaš, sploh, če so zraven otroci.

• Všeč mi je
Reactions: Palcek in Valhalla

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
877
106
43
imam dve opciji trenutno, zraven hyde parka, ena westimister ena druga stran paddington, ja zajtr je zraven ker je najbolj komfortno.
bo za dva dni :)